U2413 已出

EIZO
SX 2462 ~ 80000 JPY
EV 2436 ~45000 JPY

部HELL想點..
願燈力與我常在

引用:
原帖由 qcmadness 於 15-2-2013 12:41 PM 發表
但更多有D-Sub
佢會因為一個插頭而換左部手提電腦的。

引用:
原帖由 lorym 於 2013-2-15 12:43 發表

佢會因為一個插頭而換左部手提電腦的。

部份公司真係咁做
最多加個 VGA >> DVI-D / HDMI / DP  比 guest

引用:
原帖由 lctang 於 15-2-2013 12:46 PM 發表

部份公司真係咁做
最多加個 VGA >> DVI-D / HDMI / DP  比 guest
窮鬼公司的路過!

如果官價入2413
我不如比我千幾買水既SX2462
Adobe RGB
16:10 24"
Display Port + 2 DVI
不過好似唔係LED..
願燈力與我常在

引用:
原帖由 lorym 於 2013-2-15 12:48 發表

窮鬼公司的路過!
一過 main 要整就會索性換機
半年貨仔, 為左個 lan port 扣唔實(physical damaged), call service 成千蚊照換  

引用:
原帖由 tat0801 於 2013-2-15 12:49 發表
如果官價入2413
我不如比我千幾買水既SX2462
Adobe RGB
16:10 24"
Display Port + 2 DVI
不過好似唔係LED..
都係覺得 CCFL 好

買Dell因為Input齊
有錢就買NEC/Eizo啦

回復 23# rickywk 的帖子

算啦..
黎緊四月去九州反而唔知買咩好..
願燈力與我常在

無VGA亦係大勢,係時候同analog說再見

之於24" >1900x1200,若果用o係windows都幾大鑊,字一定超細,放DPI的話點解我唔行返Dual Mon.?

引用:
原帖由 tat0801 於 2013-2-15 12:55 發表
算啦..
黎緊四月去九州反而唔知買咩好..
Yen平幫我買Sony headphone

回復 20# tat0801 的帖子

apple display

回復 26# rickywk 的帖子

其實我唔識訂...
我都想買padfone2 mon 貼..
居然係日本有..
http://www.amazon.co.jp/%E5%8F%8 ... 60904180&sr=8-9
願燈力與我常在

引用:
原帖由 tat0801 於 2013-2-15 12:59 發表
其實我唔識訂...
我都想買padfone2 mon 貼..
居然係日本有..
http://www.amazon.co.jp/%E5%8F%8 ... 8%AD%B7%E3%82%B7%E3 ...
俾個酒店地址我,睇下附近有無lawson/family mart,有就去amazon敗身家

回復 29# rickywk 的帖子

未訂....
應該星期六會去訂package的~
願燈力與我常在