[智能電話] 4G手機

4G手機

現在最多人用既4G手機係邊部?(唔要泡菜!!!!)

大家又等緊邊部4G手機?(唔要泡菜!!!!)

我都打算升上4G PLAN, 但諗緊出咩機(考慮緊Sony Xperia V...)

引用:
原帖由 紙羊 於 2013-1-18 10:20 發表
現在最多人用既4G手機係邊部?(唔要泡菜!!!!)

大家又等緊邊部4G手機?(唔要泡菜!!!!)

我都打算升上4G PLAN, 但諗緊出咩機(考慮緊Sony Xperia V...)
SONY Z la, 因 FEB / MAR 會賣街, 只係個價可能要 $5K
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

唔mine 大陸機有中興T82 $1999

引用:
原帖由 ngotto 於 2013-1-18 10:36 發表
唔mine 大陸機有中興T82 $1999
唔介意,我依家用緊夏新N820 3G機,自己覺得好好用.

但個月費真係4G平D, 無奈都要轉,我用500MB PLAN咋.
中興等我CHECK下先~ THX

用緊 ONE XL, NoteII LTE,  note 2 快4G DL 快過 XL

引用:
原帖由 紙羊 於 2013-1-18 10:42 發表

唔介意,我依家用緊夏新N820 3G機,自己覺得好好用.

但個月費真係4G平D, 無奈都要轉,我用500MB PLAN咋.
中興等我CHECK下先~ THX
你去DSC 同 ASK 睇下啦

引用:
原帖由 pk1667 於 2013-1-18 10:23 發表

SONY Z la, 因 FEB / MAR 會賣街, 只係個價可能要 $5K
probably 6....

引用:
原帖由 GeN~XP 於 2013-1-18 11:58 發表

probably 6....
唔係咁貴呀!

引用:
原帖由 pk1667 於 18/1/2013 12:19 發表

唔係咁貴呀!
note 2 LTE, how much?

note 1代有無4G?

引用:
原帖由 紙羊 於 18-1-2013 12:51 PM 發表

http://www.ringhk.com/index_phone_spec.php?id=2148

引用:
原帖由 bebird 於 2013-1-18 12:42 發表

note 2 LTE, how much?
好似 $5.6k 左右

仲有 iPhone5

引用:
原帖由 紙羊 於 2013-1-18 12:51 發表
有,唔好諗

好似話係孤兒仔黎