[智能電話] Lumia 620

引用:
原帖由 pk1667 於 2013-1-3 17:39 發表

我要 100% NEW
我估花左收2千5

920先係我杯茶

引用:
原帖由 kevinyuri 於 2013-1-3 18:41 發表
920先係我杯茶
而家先睇到, 友台話920 震機有D 古怪.....震2下停一下, 再2下....

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2013-1-3 07:34 PM 發表

而家先睇到, 友台話920 震機有D 古怪.....震2下停一下, 再2下....
部部機都有問題啦
*** gaylaxy sh!t 3衰爛膠mon+爛膠機身
iphone衰細mon

引用:
原帖由 ccw 於 2013-1-3 17:00 發表

Broadway 2.2k, SSP有可能平兩舊
已經有貨?!
ロストックで風を攫うや思い出す

引用:
原帖由 Henry 於 2013-1-3 23:49 發表

已經有貨?!
http://www.price.com.hk/product.php?p=148212

update: seems not yet
http://welovewp.hk/post12986/

引用:
原帖由 ccw 於 2013-1-3 17:34 發表

我自己來講都係WhatsApp Facebook,再上下網check下email,應該bug極有個譜。
Whatsapp@wp仲惨過低階android開3d game
佢個whatsapp 仲垃圾過部s60v5嘅whatsapp
你點用wp 都ok
就係一用whatsapp就hi 哂嘢

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2013-1-4 04:12 發表

Whatsapp@wp仲惨過低階android開3d game
佢個whatsapp 仲垃圾過部s60v5嘅whatsapp
你點用wp 都ok
就係一用whatsapp就hi 哂嘢
未用過真係唔知……WhatsApps都可以唔掂

唔知包唔包多一隻色的殼..

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2013-1-3 19:34 發表

查實係唔係所有 nokia 機都係咁樣呀?
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

用過820一排其實不錯, 不過個wtsapp怪怪地

引用:
原帖由 dx 於 2013-1-4 09:14 發表
用過820一排其實不錯, 不過個wtsapp怪怪地
HOW 怪?
佢有冇得3RD PARTY PLAYER?

個人用 whatsapp... 除左長期騎劫 audio API、send 完 message 唔識自動 clear 同 transition effect 怪怪地外,唔覺有乜大問題...。
至於用電倒水問題,個人經驗而言係因為 4G signal 非常不穩... 我依家長開 3G + web surfing 撐得 OK 耐,無乜大問題。

雖然都係唔夠 Radar 揮... 最高紀錄2 日合共 24 小時都屎唔去。

利申:前 Radar、現 820 用家

引用:
原帖由 Puff 於 2013-1-4 17:53 發表
個人用 whatsapp... 除左長期騎劫 audio API、send 完 message 唔識自動 clear 同 transition effect 怪怪地外,唔覺有乜大問題...。
至於用電倒水問題,個人經驗而言係因為 4G signal 非常不穩... 我依家長開 3G + web  ...
外國的確有user小到WhatsApps@WP8上天花板,而且都覺得Android WhatsApps "Way Better"....又有人話WP8唔識插earphone自動轉mode搞到爆耳……
演進係需要時間,但Nokia+M$除左賣PureView哩d gimmick之外,真係應該更加集中處理好所有最基本功能。

引用:
原帖由 ccw 於 2013-1-4 09:02 PM 發表

外國的確有user小到WhatsApps@WP8上天花板,而且都覺得Android WhatsApps "Way Better"....又有人話WP8唔識插earphone自動轉mode搞到爆耳……
演進係需要時間,但Nokia+M$除左賣PureView哩d gimmick之外,真係應該更加集 ...
我用緊7.5(Lumia710)
whatsapp真係好費,搞到我要用微信,好彩身邊d人都有人用微信,如果唔係就大鑊啦