[硬件] APU用1600 1866RAM一問

引用:
原帖由 符碌 於 2012-8-17 20:18 發表

衣家真係爽到上天堂,AMD要加油,吊住命,唔好做大,賣多D幾百蚊抵玩CPU,等我三四年後又有平野玩

預計,一陣又會開船
做大都唔會貴賣CPU (K8經驗)

話說,BF3開曬D特效,畫面好似好多霧咁,反而唔開特效,畫面好清晰,唔開特效好似仲好

引用:
原帖由 符碌 於 2012-8-17 20:25 發表
話說,BF3開曬D特效,畫面好似好多霧咁,反而唔開特效,畫面好清晰,唔開特效好似仲好

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-8-17 20:25 發表

D特效,感覺仲假左

引用:
原帖由 符碌 於 2012-8-17 20:25 發表

D特效,感覺仲假左
唔出奇

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-8-17 20:26 發表

唔出奇
感覺都係支援多D多邊形重要D
衣家D DISPLAY其實支援到幾多多邊形?
以前遊戲主機好睇重支援幾多多邊形,但DISPLAY CARD好似冇講

引用:
原帖由 符碌 於 2012-8-17 20:28 發表

感覺都係支援多D多邊形重要D
衣家D DISPLAY其實支援到幾多多邊形?
以前遊戲主機好睇重支援幾多多邊形,但DISPLAY CARD好似冇講
而家shader已經唔係單睇三角形了

遲早都會轉ray tracing

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-8-17 20:30 發表

而家shader已經唔係單睇三角形了

遲早都會轉ray tracing
衣家唔係好多GAME都有做埋光線?

引用:
原帖由 符碌 於 2012-8-17 20:34 發表

衣家唔係好多GAME都有做埋光線?
而家仲係triangle, 但係10年內會轉ray tracing

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-8-17 20:35 發表

而家仲係triangle, 但係10年內會轉ray tracing
即係又要睇清楚先好買DISPLAY

引用:
原帖由 符碌 於 2012-8-17 20:36 發表

即係又要睇清楚先好買DISPLAY
唔駛住

引用:
原帖由 符碌 於 2012/8/17 20:25 發表
應該係開左 Motion Blur
我都 Disable 左
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-8-18 02:58 發表

應該係開左 Motion Blur
我都 Disable 左
唔係呢個,係D煙霧o個d感覺

話說amd個播片色水,好似會自動套用埋去youtube o個d網上影片,好正

引用:
原帖由 符碌 於 2012/8/18 03:20 發表
話說amd個播片色水,好似會自動套用埋去youtube o個d網上影片,好正
以前我忍佢 Driver
唔多唔少就係d 色水 我 like
有機會既話 你 搵套 Batman The Dark Knight Blu-ray RIP 睇
好很正
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴