[硬件] [都話電腦多得滯] desktop 放出黎幾錢? #63 updated!!!

引用:
原帖由 刺青 於 2012-8-12 03:15 PM 發表
決定放棄張SE-90
張sound卡好似係dx大都想要

引用:
原帖由 dannyboy 於 12/8/2012 03:32 PM 發表

張sound卡好似係dx大都想要
我見G大個list 有我名先有交帶回一回
Q仔同DX大都有興趣,唔想霸住
Hi~

引用:
原帖由 Quinton 於 12/8/2012 03:19 發表

我幫你抬機啦:D
G大, I also can distribute to others if you guys can come nearby Sheung Wan

Se90 will sell to q god

引用:
原帖由 bebird 於 2012-8-12 16:15 發表

G大, I also can distribute to others if you guys can come nearby Sheung Wan
Thanks.
Others please tell which place will be more conveninet to u

引用:
原帖由 G544 於 2012-8-12 09:40 發表

應該係1333, 再confirm 你
咩牌1333?

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2012-8-13 03:13 發表

咩牌1333?
A-DATA 1333 4gb x 2
輕輕鬆鬆鄧梓峰
pu你阿麼摩洛哥

引用:
原帖由 Quinton 於 2012-8-12 03:19 AM 發表

我幫你抬機啦:D
Q大,留低啲contact畀你先.
幾時傾掂咗數,同G大拎到機就通知我

引用:
原帖由 dannyboy 於 2012-8-16 21:18 發表

Q大,留低啲contact畀你先.
幾時傾掂咗數,同G大拎到機就通知我
張卡冇low profile 片啊
聽晚Q 神上黎我度拎機
輕輕鬆鬆鄧梓峰
pu你阿麼摩洛哥

仲有兩條A DATA 4GB DDR3 1333 未有人要
輕輕鬆鬆鄧梓峰
pu你阿麼摩洛哥

引用:
原帖由 G544 於 2012-8-20 10:10 PM 發表

張卡冇low profile 片啊
聽晚Q 神上黎我度拎機
哦.咁唔緊要啦,都可以照用
純粹多塊low profile,第日砌落第2啲機可以靈活啲
咁我聯絡咗Q仔先,睇下幾時拎到,拎到後再搵你拎個BANK ACC入數

引用:
原帖由 dannyboy 於 2012-8-20 22:35 發表

哦.咁唔緊要啦,都可以照用
純粹多塊low profile,第日砌落第2啲機可以靈活啲
咁我聯絡咗Q仔先,睇下幾時拎到,拎到後再搵你拎個BANK ACC入數 ...
thanks
輕輕鬆鬆鄧梓峰
pu你阿麼摩洛哥

機已在我手....買家情找我
On her crocodile service
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

已交收,謝G大。
註: G大有D日本仔feel

引用:
原帖由 bebird 於 2012-8-22 18:54 發表
已交收,謝G大。
註: G大有D日本仔feel
大家咁話, 唔好意思呢排思覺失調, 講完0野可以唔記得

哈哈好多人都話我似日本仔, 最似果樣係痴漢
輕輕鬆鬆鄧梓峰
pu你阿麼摩洛哥