[硬件] SHURE SE102 $299 (已入手~!抵~!!)

引用:
原帖由 薯頭 於 2012-7-8 05:15 發表

Ex1000
我有條ER6係手有無得整??
仲有你D filter 到咗HK喇

英國代購 ~ 歡迎查詢

引用:
原帖由 crocodile... 於 2012-7-8 10:12 發表

我有條ER6係手有無得整??
仲有你D filter 到咗HK喇
pmpm~~

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-7-8 01:33 發表

但我見隔離台真係好少人會買sony
通常都係SHURE, WESTONE, UE, Etymotic
反而我用ATH 好似次次都比唔少人叫我轉下UE, Etymotic

引用:
原帖由 {KeViN} 於 2012-7-8 13:49 發表

反而我用ATH 好似次次都比唔少人叫我轉下UE, Etymotic
鍾意ath 既人= 唯獨你是不可取替 冇品牌可以取代到

邊間百記?

唔知聽日仲有冇呢?

我都唔少心敗左一個
longhai大火雞 (^o^)
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 T12 於 2012-7-8 23:02 發表
我都唔少心敗左一個

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-7-8 23:02 發表

真係估唔到,1x年前佢一支唱針都唔止10倍價錢
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 薯頭 於 2012-7-8 05:15 發表

Ex1000
大賞投有ex1000wor

今朝聽左一轉,無乜凸別,低音爭左少少(可能我之前個低音重得濟),中高音都OK,但聲底备簿,聽得出係平價野,但以$299個價,確係值回票價
ps:可能MP3天姿所限發揮唔到?
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 T12 於 9-7-2012 08:45 AM 發表
今朝聽左一轉,無乜凸別,低音爭左少少(可能我之前個低音重得濟),中高音都OK,但聲底备簿,聽得出係平價野,但以$299個價,確係值回票價
ps:可能MP3天姿所限發揮唔到? ...
我覺得係離晒譜添!

引用:
原帖由 T12 於 2012-7-9 08:45 發表
ps:可能MP3天姿所限發揮唔到? ...
一來啦, 二來e2c (SE102 前身) 都係一般般
只係個隔音令我較為滿意

我都係果句,
用開cheap 野既就比佢嚇死 (點解靜咁多既? 點解好聲咁多既 )
用開靚野既就比佢笑死 (一聽就知係平價貨色)

引用:
原帖由 lorym 於 2012-7-9 08:49 發表

我覺得係離晒譜添!
係,真係有D肥腫難分
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-7-9 09:10 發表

一來啦, 二來e2c (SE102 前身) 都係一般般
只係個隔音令我較為滿意

我都係果句,
用開cheap 野既就比佢嚇死 (點解靜咁多既? 點解好聲咁多既 )
用開靚野既就比佢笑死 (一聽就知係平價貨色)
...
可能煲多幾日會好D呢
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長