[硬件] LL's HP TX2 Now sale for $2100 @ Fortress

引用:
原帖由 dom 於 10/6/2012 03:23 發表
$2.1K 我真係有考慮過
不過太舊啦
cpu = which intel mobile cpu?

引用:
原帖由 dom 於 10/6/2012 03:22 發表

$2100 之嘛
i mean the person sells 2nd hand at 5k, crazy jei

引用:
原帖由 bebird 於 2012-6-10 09:35 發表

cpu = which intel mobile cpu?
唔慢..
不過好食電同好熱

HP should. do one. w/APU and make it weight. ‹2kg

仲買埋D陳年舊野 :cbye:
不過K8 唔係贏哂IVB 咩?

引用:
原帖由 孔明 於 2012-6-11 10:29 發表
我部Notebook仲係單核Athlon64 4000+

引用:
原帖由 孔明 於 11/6/2012 10:29 發表
any another offer for $2100?

引用:
原帖由 孔明 於 2012/6/11 10:29 發表
X61T 有 $2100 賣?
我即刻要部
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 bebird 於 2012-6-11 12:21 發表

any another offer for $2100?
demo unit wor

引用:
原帖由 dom 於 11/6/2012 12:26 發表

X61T 有 $2100 賣?
我即刻要部
x2

咁多人都要X61T ?

引用:
原帖由 孔明 於 11/6/2012 13:50 發表
咁多人都要X61T ?
have new machine with $2100, non-demo unit?

引用:
原帖由 孔明 於 2012/6/11 13:50 發表
咁多人都要X61T ?
全新有保更係有人要
部 TX2 有一年保
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-6-12 02:19 發表

全新有保更係有人要
部 TX2 有一年保
有都唔要啦, 又死咁重又慢過鬼

引用:
原帖由 孔明 於 2012/6/12 09:51 發表

有都唔要啦, 又死咁重又慢過鬼
我地講緊 X61T 喎
又重又慢?
天然系長髮眼鏡娘 最高