[硬件] AMD.點解...... = =

AMD.點解...... = =

上年去 Computex 就收埋晒d Llano
今年無得去 (無錢) 就晒冷 show Trinity

頂頂頂頂頂
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-6-5 01:09 發表
上年去 Computex 就收埋晒d Llano
今年無得去 (無錢) 就晒冷 show Trinity

頂頂頂頂頂
而家訂飛去啦

引用:
原帖由 guilmon 於 2012/6/5 01:18 發表

而家訂飛去啦
唔好玩啦
假都請唔到
呢幾日重要被腦細 (因為佢去左 Computex)
排滿野做.......

無可能去到了
最多如果你去
幫手影d AMD Promoter MM

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

dom 兄請善用sl....

引用:
原帖由 bluesky 於 2012/6/5 01:36 發表
dom 兄請善用sl....
Sick Leave 閃人一陣係 Computex 比腦細撞到 咪死
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2012-6-5 01:22 發表

唔好玩啦
假都請唔到
排滿野做.......

無可能去到了
最多如果你去
intel果D好似好過AMD WOR

引用:
原帖由 potato 於 2012/6/5 01:42 發表

XbxhITsOwjg
Intel 大把錢........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高

我幫你睇埋啦..XDD

引用:
原帖由 potato 於 2012-6-5 01:42 發表

XbxhITsOwjg
人海

引用:
原帖由 孔明 於 2012-6-5 10:10 發表

人海
呢D 先係路

引用:
原帖由 potato 於 2012-6-5 01:42 發表

XbxhITsOwjg
嘩,今次真係要幫intel啦

引用:
原帖由 dom 於 2012-6-5 01:22 發表

唔好玩啦
假都請唔到
排滿野做.......

無可能去到了
最多如果你去
不行了
doo..m = =

岩岩睇完條片,終於明白amd點解會輸

引用:
原帖由 toby 於 2012-6-5 10:48 發表
岩岩睇完條片,終於明白amd點解會輸
很緊, 很實, 很大
doo..m = =