[硬件] Trinity Notebook 到左香港!

引用:
原帖由 孔明 於 2012/6/5 01:45 發表
做到就係做到, 做唔到就
AMD 換左 SSD 都好快
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-6-5 01:59 發表

AMD 換左 SSD 都好快
  算把啦
快既唔慳電, 慳電既唔快

飯枱咁大部點用?

引用:
原帖由 孔明 於 2012/6/5 09:58 發表

算把啦
快既唔慳電, 慳電既唔快
Intel 慳電既都唔快
Atom 好快咩

再唔係問下 QC 部 X300
佢玩下 幾年前既 Online game lag 到爆
我部 "唔快又唔係幾慳電" 既 Edge 13 玩到
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-6-5 13:03 發表

Intel 慳電既都唔快
Atom 好快咩

再唔係問下 QC 部 X300
佢玩下 幾年前既 Online game lag 到爆
我部 "唔快又唔係幾慳電" 既 Edge 13 玩到 ...
ultralight notebook 幾時又扯到atom 到 你都係算把啦
用Notebook打機 
同d傻仔用旗艦機淨係做文書機有乜分別? 
仲有Edge 13 同 x300 唔知差左幾多個世代 , 咁都夠膽拎黎比

引用:
原帖由 孔明 於 2012-6-5 21:27 發表

ultralight notebook 幾時又扯到atom 到 你都係算把啦
用Notebook打機 
同d傻仔用旗艦機淨係做文書機有乜分別? 
仲有Edge 13 同 x300 唔知差左幾多個世代 ,  ...
Edge 13同x301差1年左右...

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-6-5 21:28 發表

Edge 13同x301差1年左右...
1年已經唔同世代啦
x300 賣慳電, 輕身拎黎打機 :funny :funny :funny
我都唔會拎部x61t 打機啦 :funny  GM965 :funny :funny :funny

引用:
原帖由 孔明 於 2012-6-5 21:31 發表

1年已經唔同世代啦
x300 賣慳電, 輕身拎黎打機 :funny :funny :funny
我都唔會拎部x61t 打機啦 :funny  GM965 :funny :funny :funny
你唔會估到連2006年既online game, GS45都打唔到丫嘛...

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-6-5 21:32 發表

你唔會估到連2006年既online game, GS45都打唔到丫嘛...
有乜出奇 ?
x220 都未必夠力玩Doom3
等睇潮文 "我部x220s 唔夠力打diablo 3 "

引用:
原帖由 孔明 於 2012-6-5 21:33 發表

有乜出奇 ?
實有

引用:
原帖由 孔明 於 2012-6-5 21:33 發表

有乜出奇 ?
我想知道我部Sub 2kg既Sony打唔打到機.
ロストックで風を攫うや思い出す

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-6-5 21:32 發表

鄧燈鄧鄧燈燈燈 燈燈鄧
呢隻game係05年出.... 果陣真係超哂班.. 當年我部desktop都玩唔順

引用:
原帖由 leyland1989 於 2012/6/5 22:03 發表

鄧燈鄧鄧燈燈燈 燈燈鄧
呢隻game係05年出.... 果陣真係超哂班.. 當年我部desktop都玩唔順
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 孔明 於 2012-6-5 01:45 發表

呢個... 嘛。玩下捉字失既話,
Intel 無生產 Ultrathin Notebook,AMD 都無。重點係有無 OEM 做。最少 AMD 有 17W/25W Ultrathin APU,亦都最少知道有廠會出 APU-inside Ultrathin.

引用:
原帖由 孔明 於 2012-6-5 01:45 發表

HP ENVY 4 + 6 Sleekbook點解識先