[硬件] 有乜APU一體化主板介紹

似乎牙石最合心水, i3 / i5連3年保!!~

大家有冇意見呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

公司用既話買 Notebook 啦
或者買廠機
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 tamalemon 於 2012/5/29 14:30 發表

咁AMD好濕滯下, 當日630/640貴唔過佢幾多~

我估我要求點都夠用掛...
630 / 640 同級係 A8-3850/3870
APU 係多左個內顯 (HD5550~5570 級)
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 ccw 於 2012/5/29 14:03 發表

Then I must have been very lucky to have my Y450 running for almost 3 years without any BSoD
只可以話係一水水
你可以問下 冗屋個度
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 tamalemon 於 2012/5/29 14:39 發表
去瘋閘行一轉....

真大鑊, acer 廠机扠i3, 又4G ram, 又數碼電視, 又毒辣顯示咭,...

....仲包2Tb 硬盤!

先$4,398!?
獨顯HD7350
同 Onboard HD2000 快唔到幾多
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2012-5-29 16:04 發表

獨顯HD7350
同 Onboard HD2000 快唔到幾多
4千4比2Tb的廠机, 有冇毒顯都唔會理鬼佢快定唔快啦

引用:
原帖由 dom 於 2012-5-29 15:58 發表
公司用既話買 Notebook 啦
或者買廠機

睇完廠機價都多數買廠機

DOM姐知唔知牙石D自稱Assembly in Taiwan廠机得唔得呢?

引用:
原帖由 tamalemon 於 2012/5/29 16:22 發表

睇完廠機價都多數買廠機

DOM姐知唔知牙石D自稱Assembly in Taiwan廠机得唔得呢?
無資料
因為 ASUS 自家砌機都係今年先有
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 29/5/2012 11:29 發表

家用就話知佢, 唔通你家人會報警話你安老翻比自己用咩 , 當然 執正黎做 買 OEM 吧
for friends / relatives, i'd ask them to buy brand PC. non-genuine OS = lifetime support

引用:
原帖由 dom 於 2012-5-29 16:45 發表

無資料
因為 ASUS 自家砌機都係今年先有
先謝~~

明白, 即係要做白老鼠?

搏唔搏Asus個3年保好呢? 我見lenovo又係3年保, 家下即係2揀一

引用:
原帖由 dom 於 29/5/2012 11:13 發表

唔買部 Notebook ?

Dell Inspiron ™M411R $3,799 起
http://configure.ap.dell.com/del ... l_id=inspiron-m411r
quad-core $3799

引用:
原帖由 bebird 於 2012-5-29 16:48 發表

for friends / relatives, i'd ask them to buy brand PC. non-genuine OS = lifetime support
最怕有手尾跟

引用:
原帖由 bebird 於 2012-5-29 16:52 發表

quad-core $3799
依~~ 4核黎咩? 咁咪好似好旬~~

點解AMD砌机反而做唔到4核呢?

引用:
原帖由 tamalemon 於 29/5/2012 16:57 發表

AMD Quad-Core A6-3420M Accelerated Processor (1.5GHz to 2.4Ghz, 4MB, 35W)

引用:
原帖由 tamalemon 於 2012-5-29 16:57 發表

四粒先等於人地兩粒