[硬件] GTX670 Review

From 日聲/正都 FB
Inno3D Geforce GTX 670 正式發售 售價 $3399

AMD HD7900 玩完
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

Galaxy $3,190 添
死得囉 D HD79XX
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-5-10 23:37 發表
amd: 佢有貨先講喇

引用:
原帖由 dom 於 2012-5-10 23:37 發表
好吸引
但再落一級(660Ti?)係幾錢??
相差多遠?

睇完想放走GTX570

三千鬆 D, 個價好吸引, 似得 79XX 成 4 千又唔係快...

而家張 7970 我怕要過多 2,3 個月個 driver 先會似翻 d 樣, 而家唔係慢 就係 CTD

睇黎最終 >300 mm^2 既 performance chip 都係比 Nvidia 拖返落 $399 price range... :0)

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2012/5/11 00:13 發表

對唔住
落到 SSP 全部有現貨

你比錢 我即買
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 bebe2803 於 2012/5/11 09:42 發表
三千鬆 D, 個價好吸引, 似得 79XX 成 4 千又唔係快...

而家張 7970 我怕要過多 2,3 個月個 driver 先會似翻 d 樣, 而家唔係慢 就係 CTD
等緊 660Ti
天然系長髮眼鏡娘 最高

唔知整壞張460gtx可唔可以加錢換

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2012-5-11 00:13 發表

引用:
原帖由 dom 於 2012-5-11 15:59 發表

對唔住
落到 SSP 全部有現貨

你比錢 我即買
我呢一刻腦中只想到, 切完可以生返, 可以好似頭髮咁修剪

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

張文愷 請找J數
唔好成日話無AMD 貨
有話 你同我SSP 裸跑

CMH cut J