[智能電話] 正機! 双卡双待 RMB730, IPS 4.0 Mon, 1G RAM&U

正機! 双卡双待 RMB730, IPS 4.0 Mon, 1G RAM&U

價同雙卡好吸引
已經返唔到轉頭用 4"

功能幾勁都係假
始終要試左反應先覺得值唔值

相機係背照式

引用:
原帖由 fo2live 於 2012-5-4 12:40 發表
MTK6575 快過 7227A

http://www.eeworld.com.cn/xfdz/2012/0416/article_11209.html
慢過 82xx

引用:
原帖由 fo2live 於 2012-5-4 12:40 發表
MTK6575 快過 7227A

http://www.eeworld.com.cn/xfdz/2012/0416/article_11209.html
但如果同Snapdragon果d比又點?
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

730 人仔... 想點呢....?

引用:
原帖由 fo2live 於 2012-5-4 13:34 發表
730 人仔... 想點呢....?
以佢聲稱既規格,賣到咁低價,有冇得賺?
各位吹部友多多保重!

goolge apps 唔一定內置晒
需要一定心機去攪

(雙咭機用家)

引用:
原帖由 byleung 於 2012-5-4 13:38 發表
goolge apps 唔一定內置晒
需要一定心機去攪

(雙咭機用家)
就咁刷番個google apps包入去得唔得? 好複雜??
各位吹部友多多保重!

最重要有冇play商店download apps

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-5-4 13:40 發表

就咁刷番個google apps包入去得唔得? 好複雜??
唔知點解, D/L 大陸網o既google apps 包, 佢出 invalid ota package

我試左好多果rom
有contact, gmail, calendar, 但自己裝果market 會彈
有d 有gmail, calendar, 有market 但sync 唔到contact

而家用緊果rom 係有contact, gmail, market 但sync 唔到calendar (諗緊點整)

我果部係THL V7