[智能電話] 吹部 docomo◆GALAXY NEXUS SC-04D 團購 - 有一部現貨

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-3-20 16:03 發表

幾時到機先
要花功夫去search同落bid,而且要等代bid寄過來,預計都要兩個星期多。

講真,如果你地自己識搞,可以是但搵間代bid,入訂金自己bid,可能再平d添!
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

我頂, 隔離岩D人話用空郵寄, 60蚊HKD
我真係祝佢地好運

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-3-20 16:20 發表

要花功夫去search同落bid,而且要等代bid寄過來,預計都要兩個星期多。

講真,如果你地自己識搞,可以是但搵間代bid,入訂金自己bid,可能再平d添! ...
你講到咁, 好似拆緊LC招牌喎

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-3-20 16:23 發表
我頂, 隔離岩D人話用空郵寄, 60蚊HKD
我真係祝佢地好運
無 tracking
快既4日慢既試過9日

引用:
原帖由 lctang 於 2012-3-20 16:25 發表

無 tracking
快既4日慢既試過9日
都唔關時間事
等陣拆開得個盒真係開心又愉快

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-3-20 16:24 發表

你講到咁, 好似拆緊LC招牌喎
No.1好多人講緊,都唔係咩秘密,咁大家分享下,冇乜所謂啦!
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-3-20 16:29 發表

No.1好多人講緊,都唔係咩秘密,咁大家分享下,冇乜所謂啦!
而家臨介點都去到成25000先bib到
LC同河本真係覺得成本內解決得到?

如果唔係 左  係個邊一定幾好搵

回復 143# lctang 的帖子

就算冇 bandq
可能會話你 匯率ontop HK$1 食水深 ..

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-3-20 16:30 發表

我之前幫人22500-23000 bid到,之後見有幾部22000成交左添!
我搵果間代bid,計埋服務費、運費,估計28000內埋單,以0.95算,$2700內應該問題不大。
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 小Ray 於 2012-3-20 16:33 發表
就算冇 bandq
可能會話你 匯率ontop HK$1 食水深 ..
好多代bid都係0.9X
各位吹部友多多保重!

計埋服務費呢

引用:
原帖由 sunyung 於 20/3/2012 16:30 發表

do u know JPY is 0.092x now? i don't think it'll lose $ unless phone price suddenly go up a lot or JPY exchange rate go up a lot

引用:
原帖由 bebird 於 2012-3-20 16:37 發表

do u know JPY is 0.092x now? i don't think it'll lose $ unless phone price suddenly go up a lot or JPY exchange rate go up a lot
我知呀, 我驚有意外姐

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-3-20 16:30 發表

當25000Yen bid到,日本local delivery要500Yen,再加EMS+保險去香港1400Yen,已經係27900 Yen...
以今日個rate計,咁o既成本大約$2500...