[智能電話] 吹部 docomo◆GALAXY NEXUS SC-04D 團購 - 有一部現貨

引用:
原帖由 小Ray 於 2012-3-20 16:33 發表
就算冇 bandq
可能會話你 匯率ontop HK$1 食水深 ..
隔離台,你收多0.1都小鬼你!

引用:
原帖由 rickywk 於 20/3/2012 16:48 發表

隔離台,你收多0.1都小鬼你!
Yup, those ppl expect free service & support

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-3-20 16:39 發表

當25000Yen bid到,日本local delivery要500Yen,再加EMS+保險去香港1400Yen,已經係27900 Yen...
以今日個rate計,咁o既成本大約$2500...
我望過下, 而家差唔多即食價最平都25000, 開始炒起上黎
3XXXX即食價已出現
即LC差唔多27000內就要買到

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-3-20 16:50 發表

我望過下, 而家差唔多即食價最平都25000, 開始炒起上黎
3XXXX即食價已出現
上次bid過後有少少發現(心得),不過未完全證實,但應該有機會24000內bid到....
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 sunyung 於 20/3/2012 16:50 發表

3XXXX即食價已出現
亞馬遜25300
&3XXXX即食價 nobody wanna touch ga la!

off topic.
register in yahoo jp auction, need jp phone number?

引用:
原帖由 bebird 於 2012-3-20 16:54 發表

亞馬遜25300
&3XXXX即食價 nobody wanna touch ga la!
試諗下,日本市場大過香港,佢地去Docomo綁plan當續約,將部機轉賣就可執成倍,何樂而不為。 你見果邊Yahoo長期有人放就知乜事啦! 搶唔到咪等下囉,使乜用到27000去搶呢?!
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 20/3/2012 16:53 發表

上次bid過後有少少發現(心得),不過未完全證實,但應該有機會24000內bid到....
so u should offer another batch purchase. maybe some other brothers want lei!
u can earn $, brother can get the phone, win-win la!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 20/3/2012 16:56 發表

試諗下,日本市場大過香港,佢地去Docomo綁plan當續約,將部機轉賣就可執成倍,何樂而不為。 你見果邊Yahoo長期有人放就知乜事啦! 搶唔到咪等下囉,使乜用到27000去搶呢?! ...
Yup, same as what many ppl did in HK. Get IPhone contact and sell the phone. but some brother said docomo promotion will be ended this month

引用:
原帖由 bebird 於 2012-3-20 16:54 發表

亞馬遜25300
我係驚LC岩價內買唔買到8部姐

引用:
原帖由 sunyung 於 20/3/2012 16:58 發表

我係驚LC岩價內買唔買到8部姐
LC in #1 said
"如 BID 唔到 / BID既數量唔夠會跟 ORDER 先後次序
無貨個d 會退$" ma!

http://www.amazon.co.jp/docomo-S ... 32233752&sr=8-1

26,800yen

引用:
原帖由 bebird 於 2012-3-20 16:59 發表

LC in #1 said
"如 BID 唔到 / BID既數量唔夠會跟 ORDER 先後次序
無貨個d 會退$" ma!
所以其實我真正意思係, 唔好抱有"百分百有機係手"既希望

係咁而望過, 暫時24500好似係最平
http://page9.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/k146239050

引用:
原帖由 孔明 於 20/3/2012 16:59 發表
http://www.amazon.co.jp/docomo-S ... D%93%E6%A8%99%E6%BA ...
価格:         ¥ 26,800

在庫あり。 在庫状況について
この商品は、モバイルステーション が販売、発送します。 返品については出品者のリンクからご確認ください。この出品商品にはコンビニ・ATM・ネットバンキング・Edy払いが利用できます。
3点在庫あり。ご注文はお早めに。
新品の出品:11¥ 25,350より
rose ¥50