[智能電話] 吹部 docomo◆GALAXY NEXUS SC-04D 團購 - 有一部現貨

引用:
原帖由 tat0801 於 2012-3-20 22:39 發表
留心用csl,1010, nwm 人仔3g的人
可能會出現似我部sh01d的情況
就算解左baseband都未必可以行埋900果個range
only 2100 is OK

引用:
原帖由 lctang 於 2012-3-20 22:41 發表

only 2100 is OK
的確要lock 2100先得

引用:
原帖由 tat0801 於 2012-3-20 22:39 發表
留心用csl,1010, nwm 人仔3g的人
可能會出現似我部sh01d的情況
就算解左baseband都未必可以行埋900果個range
解左baseband都會有問題??
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

回復 198# 河本鬼茂 的帖子

只係lock 2100..
900唔知..

不過都好過我lock唔到係2100..

引用:
原帖由 tat0801 於 20/3/2012 11:17 PM 發表
只係lock 2100..
900唔知..

不過都好過我lock唔到係2100..
docomo係lock左,得GPRS同3G,你永遠唔會見到有HSDPA同EDGE

係XDA 想改見到 4G logo 都得添

引用:
原帖由 wai-3-love 於 2012-3-20 23:28 發表

docomo係lock左,得GPRS同3G,你永遠唔會見到有HSDPA同EDGE
唔係掛

回復 200# wai-3-love 的帖子

個spec 就好似有HSDPA / EDGE..
不過見唔到唔知用唔用到

引用:
原帖由 tat0801 於 2012-3-20 23:42 發表
不過見唔到唔知用唔用到
Nexus s 行貨,ics 見過g , e, 3g 好似冇見過h

引用:
原帖由 tat0801 於 20/3/2012 11:42 PM 發表
不過見唔到唔知用唔用到
我fd SH-01D出3G但行到HSDPA speed

回復 205# wai-3-love 的帖子

本身docomo係有HSDPA...support 係正常...
不過佢夾CSL 係出下restricted access 咁LOR =_=

引用:
原帖由 tat0801 於 20/3/2012 11:48 PM 發表
本身docomo係有HSDPA...support 係正常...
不過佢夾CSL 係出下restricted access 咁LOR =_=
咁我唔知啦,佢用3既

引用:
原帖由 孔明 於 2012-3-20 23:45 發表

Nexus s 行貨,ics 見過g , e, 3g 好似冇見過h
我用緊行機, 有 H

引用:
原帖由 kcwk 於 2012-3-20 23:51 發表

我用緊, 有 H
Ics?

引用:
原帖由 孔明 於 2012-3-20 23:52 發表

Ics?
行機 Nexus stock rom