[智能電話] $0機價$0預繳,$143 x 30 Xperia S,心思思……

引用:
原帖由 bondleung 於 18/3/2012 09:55 發表

Business Registration i think.,..
but i think this staff plan is an exception (See the caption of the bottom part of the paper, just need staff ID)

不過都係個句.. 3, 你真係唸都唔好唸 ...
yup, but maybe still need to delivery to office   & 3 custom ROM

引用:
原帖由 小馬馬 於 18/3/2012 09:15 發表
3仔為左谷大客戶數目,真係當個ARPU值死嘅。

零機價零預繳出機,$143 x 30個月約,$4290!!!

完全唔用佢嘅service,當免息買手機都抵!!

心思思………… ...
but u hv Samsung Note la wor!

引用:
原帖由 bebird 於 2012-3-18 12:21 發表

but u hv Samsung Note la wor!
人地有米, 出多部都唔係問題 la
香港已經完了!
http://www.no3b.net

引用:
原帖由 469394 於 18/3/2012 12:28 發表

人地有米, 出多部都唔係問題 la
spare phone

抵玩啦,有1200萬像cam....
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

我媽媽公務員 我諗緊有冇ed plan, 想出個plan 之後放左部xs 養個no.

引用:
原帖由 小馬馬 於 2012-3-18 11:16 發表

有冇睇我張傳單?
再減多$20嘛………
睇得好清楚 額外$20月費回贈(只限GS2,Nexus,Note..........)

開機有3HK個ICON架

引用:
原帖由 god123456 於 2012-3-18 13:39 發表

睇得好清楚 額外$20月費回贈(只限GS2,Nexus,Note..........)
但冇呢廿蚊回贈,$4890都係平過出面.
當然唔計領域水貨,佢地水貨做緊$4380.

我部ms3一番來就del 左3台app
人地有ota 果陣我都有

引用:
原帖由 god123456 於 2012-3-18 13:39 發表
啊,
果個sales自己都講錯左,問佢乜野都話「係係係…………」

引用:
原帖由 小馬馬 於 2012-3-18 17:43 發表

啊,
你問個Sell屎,你阿媽係唔係做雞,佢都答你係架啦.

引用:
原帖由 小馬馬 於 2012-3-18 17:43 發表

啊,
You may check your sales again, the plan $148 will be stopped on 23th Mar, NO grace period