[智能電話] Sony Xperia S 剛剛出,而家有3台最平合約

比移動殺手移動左
~成日唔夠訓的鬼~

引用:
原帖由 hkccw 於 2012-3-9 17:07 發表
比移動殺手移動左
2.5G

引用:
原帖由 werdfgikm 於 2012-3-9 17:06 發表

你講2G plan
2G同3G唔係用同一個發射站咩
~成日唔夠訓的鬼~

引用:
原帖由 hkccw 於 2012-3-9 17:07 發表
比移動殺手移動左
shu

抵plan
買機送plan

(148 + 15) x 30 = 4890

真係4890有30個月+部Xperia S
有興趣喎,pm詳情

3成日以本傷人
gs2時都試過
不過綁太耐我先唔簽

引用:
原帖由 god123456 於 2012-3-9 23:29 發表
真係4890有30個月+部Xperia S
有興趣喎,pm詳情
呢D plan係3台比公務員,教帥......等等 (我不是 公務員,教帥,只是.....之類)叫企業員工plan,要帶本人職員証親身去鰂魚涌3台寫字樓用自己信用卡出機,我舊年11月頭出了一部4s白色($198X24月合約,機價$2160。去先達賣了$6950,變成免費用24月及收番$38)。我可以電郵個pdf file比你看下,因大咗小小,冇法upload上黎。

引用:
原帖由 werdfgikm 於 2012-3-10 08:58 發表

呢D plan係3台比公務員,教帥......等等 (我不是 公務員,教帥,只是.....之類)叫企業員工plan,要帶本人職員証親身去鰂魚涌3台寫字樓用自己信用卡出機,我舊年11月頭出了一部4s白色($198X24月合約,機價$2160。去先達賣了$6950,變成免費 ...
[email protected]

..del

樓上2位,我己將pdf file寄出,只供參考。收不到請通知我。

引用:
原帖由 werdfgikm 於 2012-3-10 21:44 發表
樓上2位,我己將pdf file寄出,只供參考。收不到請通知我。
thanks !