[智能電話] [1秒開心]Galaxy S II官方Android 4.0更新本月15日開始

[1秒開心]Galaxy S II官方Android 4.0更新本月15日開始

之前三星已經表示將會在3月為Galaxy S II用戶帶來Android 4.0更新,而現在最新消息稱,他們會在本月15日正式開始。

三星以色列已經發出聲明稱,3月15日開始為那些Galaxy S II用戶提供霜淇淋三明治的更新,雖然目前還不清楚,其他國家和地區開始的時間,但至少可以肯定的是,由於定制機版本繁多,美國地區用戶的更新時間將會比歐洲晚一些。

我挑!

重要等

分分鐘要等到 june
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

至呢一刻,
我仍然覺得ICS係細屏上面係唔好用嘅…………

認真,
就算GS II同Note有得官方up ICS,我都唔會第一時間上;
睇定有冇改良先。

引用:
原帖由 小馬馬 於 2012-3-5 16:01 發表
至呢一刻,
我仍然覺得ICS係細屏上面係唔好用嘅…………

認真,
就算GS II同Note有得官方up ICS,我都唔會第一時間上;
睇定有冇改良先。
三叔d野梗係要睇定,之前10.1 wifi up完3.2冇wifi

引用:
原帖由 toby 於 2012-3-5 16:02 發表

三叔d野梗係要睇定,之前10.1 wifi up完3.2冇wifi
未計三叔有冇upgrade送bug

單純ICS用係細屏上,我已經覺得唔好用。

唔係wo,我覺得ok好用wo,比部A500用3.2好

引用:
原帖由 terryho666 於 2012-3-5 16:07 發表
唔係wo,我覺得ok好用wo,比部A500用3.2好
個人感覺啫,

可能係我用開Note同7.7嘅關係…………

引用:
原帖由 小馬馬 於 2012-3-5 16:12 發表

個人感覺啫,

可能係我用開Note同7.7嘅關係…………
走去兩極化既

tab->細
電話->大

Asus Transformer Prime Ics使用中路過
違法之都
就是香港

HP TOUCHPAD ICS 用家 XD

引用:
原帖由 toby 於 2012-3-5 16:02 發表

如果真係冇wifi 我人仔台真係收得皮

引用:
原帖由 阿亮。﹏。 於 2012-3-5 22:06 發表

如果真係冇wifi 我人仔台真係收得皮
注意,係10.1 WIFI VERSION冇左WIFI
唔係10.1 3G 冇WIFI
所以你係咪人仔都收得皮

引用:
原帖由 toby 於 2012-3-5 22:40 發表

注意,係10.1 WIFI VERSION冇左WIFI
唔係10.1 3G 冇WIFI
所以你係咪人仔都收得皮