[硬件] [AMD 愛好者系列 #75] $699 的Sapphire HD6770 512MB GDDR5

引用:
原帖由 dom 於 2012-1-29 17:57 發表

Dual Mon OK , 但三mon 無試過
Dual Mon 用 DVI + HDMI

引用:
原帖由 dannyboy 於 2012/1/29 19:14 發表
即係其他型號又冇減
原來代理有做512MB版?
btw,其實係咪打機先會用超過512MB..?
呢兩隻 做Promotion 清貨吧
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dannyboy 於 2012/1/29 19:14 發表
即係其他型號又冇減
原來代理有做512MB版?
btw,其實係咪打機先會用超過512MB..?
打機都OK
唔開 AA 唔開盡 特效
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

又 waste $$

我都覺唔太值...

引用:
原帖由 lctang 於 2012/1/29 19:57 發表
又 waste $$
又唔係你錢
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012/1/29 20:14 發表
我都覺唔太值...
其實
我上年買過 HD5770 1GB GDDR5 (Amaze) 都係 $680
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2012-1-29 20:17 發表

其實
我上年買過 HD5770 1GB GDDR5 (Amaze) 都係 $680
除非要fulfil power / thermal budget, 唔係HD6850好好多

引用:
原帖由 dom 於 2012-1-29 08:17 PM 發表

其實
新7系會好吸引??
我覺得$699有6770好似都唔錯呀

HD4670 AGP仍然係$699..
基本上我未用過PCI-E顯示卡,係短暫玩過9800GT Green..

$6xx一張HD6770,又真係OK吸引,不過我諗以後唔會再砌機.

引用:
原帖由 62561 於 2012-1-29 22:35 發表
HD4670 AGP仍然係$699..
基本上我未用過PCI-E顯示卡,係短暫玩過9800GT Green..

$6xx一張HD6770,又真係OK吸引,不過我諗以後唔會再砌機.
始於要求唔同
我想要一張中水平DISPLAY 夠了
好似4830

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012/1/29 20:18 發表

除非要fulfil power / thermal budget, 唔係HD6850好好多
睇下腦細 會唔會翻d 平霸 HD6850 先啦
之前最平賣到 $899 無人吼
天然系長髮眼鏡娘 最高

你唔係有張6670?
跟住又win左張乜乜嫁咩,又買~!?

引用:
原帖由 toby 於 2012/1/30 11:01 發表
你唔係有張6670?
跟住又win左張乜乜嫁咩,又買~!?
未拿
天然系長髮眼鏡娘 最高

non-gamer need to buy discrete display card ma?
office pc use hd4350
home pc use G840 on-board