[硬件] 要搬分部, 無位放機 要賣老婆仔女, All SOLD

引用:
原帖由 sunyung 於 2012/1/9 10:40 發表
dom兄不如簡單講解下舊部同新部既分別
舊部 係唐樓老家自己一間房 , 不過都有好多位擺左家人既野
新部 係九龍觀塘半山區既公屋單位 (非本人) , 同 爺/麻 同住, 還好以前佢地申請上樓個陣派左大d 既單位
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-1-9 11:21 發表

我一唔係分部有人會關拖板電制
你話 Fanless 得唔得?
咁要有鎖的UPS先得喇,..,,.

引用:
原帖由 dom 於 2012-1-9 11:25 發表

舊部 係唐樓老家自己一間房 , 不過都有好多位擺左家人既野
新部 係九龍觀塘半山區既公屋單位 (非本人) , 同 爺/麻 同住, 還好以前佢地申請上樓個陣派左大d 既單位 ...
都算唔錯
擺位個到, 或者洗少少錢, 攪靚少少

引用:
原帖由 jackli 於 2012/1/9 11:28 發表

咁要有鎖的UPS先得喇,..,,.
拍電制 呢下 你 UPS 頂得幾耐
住人地度 咪守翻人地 house rules

反正都無新番要追 , 我依家都好少 BT
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 sunyung 於 2012/1/9 11:29 發表

都算唔錯
擺位個到, 或者洗少少錢, 攪靚少少
有得訓有得用到部機 就得啦
借 住住先 , 自己派到公屋到時先算啦

間屋又唔係我自己 廢事 亂整
天然系長髮眼鏡娘 最高

你就好la.,., 仲有牙爺/麻錫,
要好好珍惜

引用:
原帖由 jackli 於 2012/1/9 11:31 發表
你就好la.,., 仲有牙爺/麻錫,
要好好珍惜
暴龍自己 衰先
不過依家暴龍有 新住家 + 愛情

得閒會同呀爺呀麻 落去佢附近一間 茶記食下晚飯
唔係 我 "cheap" , 係呀爺鍾意食個間d 小菜

尋晚先食完

天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2012-1-9 11:32 發表

暴龍自己 衰先
不過依家暴龍有 新住家 + 愛情

得閒會同呀爺呀麻 落去佢附近一間 茶記食下晚飯
唔係 我 "cheap" , 係呀爺鍾意食個間d 小菜

尋晚先食完 ...
愛情

引用:
原帖由 dom 於 2012-1-9 11:29 發表

拍電制 呢下 你 UPS 頂得幾耐
住人地度 咪守翻人地 house rules

反正都無新番要追 , 我依家都好少 BT
你話全包屋企既電費, 依o的機係尹食用既.
甘老人家就唔會關電制
Viva la vida

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2012/1/9 11:34 發表

甘老人家就唔會關電制
我試下啦
不過問題都係 無位
原本 台 905e 我諗住等老豆老媽 裝修完翻去 有得用
點知佢地話 用 Notebook 上 FB 夠了
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 toby 於 2012-1-9 11:34 發表

愛情
愛情
邊個吹部會員甘大貢獻呀? 我私人過一千比你
Viva la vida

引用:
原帖由 dom 於 2012-1-9 11:31 發表

有得訓有得用到部機 就得啦
借 住住先 , 自己派到公屋到時先算啦

間屋又唔係我自己 廢事 亂整
都有幾年時間, 無所謂啦

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2012-1-9 11:34 發表

甘老人家就唔會關電制
如果住老人家到, 包去地水電雜費都唔過份啦
洗得幾多(唔亂洗的話)

天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 sunyung 於 2012/1/9 11:39 發表

如果住老人家到, 包去地水電雜費都唔過份啦
洗得幾多(唔亂洗的話)
我無所謂呀
天然系長髮眼鏡娘 最高