[硬件] 要搬分部, 無位放機 要賣老婆仔女, All SOLD

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2012-1-9 11:36 發表

愛情
邊個吹部會員甘大貢獻呀? 我私人過一千分比你
hamu

暴龍既男人可能係比人落降頭

引用:
原帖由 lctang 於 2012-1-9 11:46 發表

hamu
呢次搵漒水洗都唔清

引用:
原帖由 lctang 於 2012-1-9 11:46 發表

hamu
hamu大大
個一千分約出黎面交, 但要帶暴龍一齊出黎架
Viva la vida

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2012-1-9 11:54 發表

hamu大大
個一千分約出黎面交, 但要帶暴龍一齊出黎架
可唔可以私下約埋我地

#2咩價?我都等電腦用
On her crocodile service
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

引用:
原帖由 dom 於 2012-1-9 11:22 發表
無位,  始終臨時既霸太多位 唔好
有得訓 有得用機就算啦
不如簡單D,
除左瞓嘅床,你實際有幾多空間可用???

AMD APU A4-3400 & Zotac A75-ITX , 連 Transcend DDR3-1600 4GBx2  <- 請問剩呢兩樣乜野價呀?
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 sunyung 於 2012/1/9 11:48 發表
暴龍既男人可能係比人落降頭
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 Quinton 於 2012/1/9 12:13 發表
#2咩價?我都等電腦用
留意係唔跟牛無 HDD 架
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 小馬馬 於 2012/1/9 12:30 發表

不如簡單D,
除左瞓嘅床,你實際有幾多空間可用???
可以擺到一台機 + 22" mon 既話
天然系長髮眼鏡娘 最高

冇價錢係咪要pm

905e 台機 走牛走 HDD $1500 (CPU $600, RAM $300 , MB $600, case 我當 "送" )
ok 嗎?
Case 牛係行 SFX , 可以另加 GT520 / 單 slot GT430 之類短身 LP case

你可以買隻 Delta M300 / SPI SFX  就ok
HDD 方面 因為有用 +過保 1TB Green 唔賣了

天然系長髮眼鏡娘 最高

dom組唔理我pm

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2012-1-9 16:58 發表
dom組唔理我pm
佢都唔理我....