[硬件] 小小 調查 XD

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2012-1-19 03:07 發表
另外搭單一個問題
一條靚GE HDMI線出泥GE畫面會靚過平GE咩...?
定係聲音上有分別?
其實呢,.,.
數碼訊號無分靚同唔靚,
只系分收到同收唔到...

引用:
原帖由 jackli 於 2012-1-19 08:20 發表

其實呢,.,.
數碼訊號無分靚同唔靚,
只系分收到同收唔到...
所以我一直唔明點解D人要買D貴一貴GE HDMI線

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 19/1/2012 08:40 AM 發表

所以我一直唔明點解D人要買D貴一貴GE HDMI線
聽講話HDMI 貴線色水實淨D (但我未 [感受] 過比唔到意見)
Hi~

digital 都會有 data loss... 一樣有 ECC...
正如 cat5 同 cat6分別

引用:
原帖由 ccw 於 2012-1-19 02:10 發表

DVI can Bit-Stream, but you will need a suitable converter, please refer to those ATi HD 4xxx reference boards which have only DVI-I outputs.
9成DVI port 都唔會整有 bit-stream, 相反HDMI=must have

引用:
原帖由 ccw 於 2012-1-19 02:10 發表

DVI can Bit-Stream, but you will need a suitable converter, please refer to those ATi HD 4xxx reference boards which have only DVI-I outputs.
你呢個 出唔到 HD audio

得VGA 係不能接受

引用:
原帖由 x2357 於 2012/1/19 12:56 發表
得VGA 係不能接受
OK
明白了
睇黎今lot 貨 應該會吸引d
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 刺青 於 19/1/2012 09:36 AM 發表

聽講話HDMI 貴線色水實淨D (但我未 [感受] 過比唔到意見)
係實D,我試過,不過你睇得幾多

引用:
原帖由 x2357 於 2012-1-19 12:56 發表
得VGA 係不能接受
絕對認同
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

New stock H61 have DVI
A55 also have HDMI + DVI+ VGA