[智能電話] Apple I4S @ Apple Store Online

引用:
原帖由 terryho666 於 2012-1-10 17:04 發表

我尋晚就係慢左一個no.買唔到nexus現貨
咁好賣

又係乜都冇

引用:
原帖由 小Ray 於 2012-1-10 17:06 發表
又係乜都冇
我除左第一個order有轉pi有oa

其他5個係4pi/1 receive , 0oa.......

引用:
原帖由 terryho666 於 2012-1-10 17:07 發表

我除左第一個order有轉pi有oa

其他5個係4pi/1 receive , 0oa.......

全部 show recevied  !

2 PI.... Shipping deliver: 20/1 - 30/1

But no oa

最後一個order都轉左pi.........但係依然無oa

出事喇,最尾個order有oa,中間果d都係死緊

有一張睇唔到有冇OA 同 PI..
理論上全部 PI..
2 張OA confirmed.

我一張oa都無收過, 全部轉PI

引用:
原帖由 terryho666 於 2012-1-10 16:27 發表

我今次有4個新ac/卡,呢4個有問題我實打上去問........

兩個舊a/c就都會打上去
打上去問真係會起死回生?
我都有個舊a/c...未有oa...

唔知呢轉賺到幾多呢?! 我處女下海
On her crocodile service
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

引用:
原帖由 Quinton 於 2012-1-10 18:21 發表
唔知呢轉賺到幾多呢?! 我處女下海
處男咋??
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 terryho666 於 2012-1-10 17:44 發表
出事喇,最尾個order有oa,中間果d都係死緊
唔使過份擔心,隨緣啦!
各位吹部友多多保重!

all pi but no oa,等cut

引用:
原帖由 alanhi 於 2012-1-10 18:39 發表
all pi but no oa,等cut
係...等運到!
各位吹部友多多保重!