[智能電話] Apple I4S @ Apple Store Online

引用:
原帖由 Godgundam 於 2012-1-16 09:06 發表
【本報訊】iPhone機主網上賣機,交易時慘遭劫機!一名青年早前辛苦購得iPhone4S手機,在網上放售圖賺取一筆過肥年,昨相約出價最高「買家」在大角咀當面交收,惟對方取得手機即逃走,青年窮追不捨,被狡賊回身一拳打爆眼鏡險盲,匪徒 ...
咁慘!
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

所以我唔會貪果一百幾十,日泡放完跟手去hsbc入數

引用:
原帖由 terryho666 於 2012-1-16 09:37 發表
最好就約人一齊去放, 之後跟手入錢..

身邊朋友聽到最多失竊事件就係先達

引用:
原帖由 terryho666 於 2012-1-16 09:37 發表
中途遇劫又點?
各位吹部友多多保重!

uwants o的買家成o急咁收貨,佢驚過我囉

我點都覺得先達放完入錢係最安全既做法,當然財不可露眼係最重要,何況我次次得兩部,d人係偷/搶都係一條條放果d人啦

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-1-16 09:52 發表

中途遇劫又點?
兩個人行被打頭搶既 % 少過 1 個人驚青去 HSBC 入錢好多好多

引用:
原帖由 terryho666 於 2012-1-16 09:56 發表
我點都覺得先達放完入錢係最安全既做法,當然財不可露眼係最重要,何況我次次得兩部,d人係偷/搶都係一條條放果d人啦
先達果頭人多先無咁易出事

引用:
原帖由 XT 於 16/1/2012 10:03 發表

先達果頭人多先無咁易出事
yup, less ppl more danger
& don't sell much at once

引用:
原帖由 Godgundam 於 2012-1-16 09:06 發表
【本報訊】iPhone機主網上賣機,交易時慘遭劫機!一名青年早前辛苦購得iPhone4S手機,在網上放售圖賺取一筆過肥年,昨相約出價最高「買家」在大角咀當面交收,惟對方取得手機即逃走,青年窮追不捨,被狡賊回身一拳打爆眼鏡險盲,匪徒 ...
唔益ST狗既下場

引用:
原帖由 siupy 於 2012-1-16 10:17 發表

唔益ST狗既下場
個別事件,唔可以一竹篙打哂一船人。
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-1-16 10:54 發表

個別事件,唔可以一竹篙打哂一船人。
的確係事實
貪得一百幾十, 約個唔係大路收機人交收
夠抵死架啦

仲係pfs/pi

仲係錯o既trackID...apple store個電話又打唔通..佢老闆
On her crocodile service
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-1-16 11:14 發表

的確係事實
貪得一百幾十, 約個唔係大路收機人交收
夠抵死架啦
“你想”收機佬一般都OK
各位吹部友多多保重!