[智能電話] Apple I4S @ Apple Store Online

引用:
原帖由 terryhui 於 2012-1-18 21:01 發表

dxl宜家既效率差左,今朝出車,到宜家都未收到
都話DHL例牌要遊下花園,過一兩日先落到HK。
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 terryho666 於 2012-1-18 21:28 發表
唉,我有一黑一白仲係pi.....
你pray得唔夠虔誠
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 於 2012-1-18 22:11 發表
唔係話搶咩
點解個價越來越西?
根據各forum結論:大陸莊提早收爐,ST9亂開價,壓得就壓。
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 cracker 於 2012-1-18 21:04 發表

DHL抄左野, 1個tracking number 2個客用, 所以要on hold 住某些客概貨, 避免shipping錯左去同一個地方
我SISTER 話呢期DHL 好大獲...
又送錯貨又入錯CODE
之前唔駛吵人身份証~呢家要本人先收得貨~

我DHL 個速遞係我收O左貨之後話我個單NUMBER 唔啱~

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-1-18 23:45 發表

根據各forum結論:大陸莊提早收爐,ST9亂開價,壓得就壓。
今朝同事上過華強... 全部收晒皮....
明年十五後請早...

引用:
原帖由 bluesky 於 2012-1-19 00:11 發表

今朝同事上過華強... 全部收晒皮....
明年十五後請早...
呢幾日陸續收貨果d,睇怕都要hold貨過新年。
各位吹部友多多保重!

8點幾收到
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 XT 於 2012-1-19 00:28 發表
8點幾收到
你就好啦... 我果d 仲未有聲氣...

引用:
原帖由 bluesky 於 2012-1-19 00:29 發表

你就好啦... 我果d 仲未有聲氣...
係咪都要hold過年 , 我就唔想咁早收到啦

引用:
原帖由 XT 於 2012-1-19 00:28 發表
8點幾收到
今次好多白色,令到白色收機價跌多過黑色。
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-1-19 00:30 發表

今次好多白色,令到白色收機價跌多過黑色。
其實差唔多 只係白色出貨先
可能apple hold o左啲黑機 for 大陸市場

等新年啦....早出機同遲出都係等新年後先賣...

根本st平到唔合理...

應該係新年後1、2日就會用而家收既機黎頂...因為而家收既機都上唔到大陸..莊已收工..

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-1-18 22:05 發表
各位戰友,國金Apple Store花生已經賣晒!
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1739301&extra=&page=1
搞到新聞都報
http://tv.on.cc/index.html?s=3&ss=15&i=OBK-120118-7828-36M&d=1326898712
各位吹部友多多保重!

上面係咪要新十五先開?
Loli退散,御姐無敵

交收日期         過賬日期         賬項         金額(HKD)
Transactions to be billed in the next statement
15-01-2012         17-01-2012         SALES: APPLE ASIA LIMITED HONG KONG HK         5,088.00

今次收錢極速