[智能電話] Android好難copy and paste

iPhone同iPad的確好爽
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

用apple唔駛zoom都篤到落去,android!?算把啦放大都篤唔到

引用:
原帖由 shirleyee 於 2012-1-13 15:59 發表
 用apple唔駛zoom都篤到落去,android!?算把啦放大都篤唔到
我都係唔駛zoom都篤到wo 人既問題
longhai大火雞 (^o^)
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 T12 於 2012-1-13 16:02 發表

我都係唔駛zoom都篤到wo 人既問題
係篤到,準唔準先?
o係iPhone玩Highlight + C&P o既用戶體驗,Android仲未追到

Android copy and paste 已經簡單到無可再簡單
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-1-13 16:04 發表

係篤到,準唔準先?
o係iPhone玩Highlight + C&P o既用戶體驗,Android仲未追到
要同時用過兩者,先感受到個分別。
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-1-13 16:09 發表

要同時用過兩者,先感受到個分別。
如同note同埋ip4s比, 兩部我都玩過,
淨系講touch同 "估我要咩contact", ip4s系 完勝 的!!

p.s. 我系android fans

引用:
原帖由 T12 於 2012-1-13 16:07 發表
Android copy and paste 已經簡單到無可再簡單
就係簡單到感受到設計者完全唔經大腦...

一個3.5-5" LCD,resolution又越來越高,第一下tocuh,真係會篤得中?
篤唔中又點樣幫個user補飛?
又點樣提高手指touch and select o既準確度?

v4.0我未玩,唔插住,2.3個C&P都係九流

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-1-13 16:13 發表

一個3.5-5" LCD,resolution又越來越高,第一下tocuh,真係會篤得中?
又點樣提高手指touch and select o既準確度?

v4.0我未玩,唔插住,2.3個C&P都係九流 ...
btw, opera mini 真系做到 補飛,
你篤唔中一下, 佢會問多你系上面果個定下面果個

但系唔系好多其他software做到囉

引用:
原帖由 jackli 於 2012-1-13 16:17 發表

btw, opera mini 真系做到 補飛,
你篤唔中一下, 佢會問多你系上面果個定下面果個

但系唔系好多其他software做到囉
前前後後,睇通睇透
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-1-13 16:13 發表

v4.0我未玩,唔插住,2.3個C&P都係九流 ...
一篤落去,會自動放大文字位,好難篤唔中wo
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-1-13 16:19 發表

前前後後,睇通睇透
同你一樣,不過再放大D
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

you sure?
仲有個問題,android係要直望先篤啱位......歪少少都唔準

咁樣 同用ip差唔多
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 T12 於 2012-1-13 16:36 發表
咁樣 同用ip差唔多
你試下去Mail....