[智能電話] 18/12/2011 蘋果交易現場 - hold到見7k

引用:
原帖由 terryho666 於 2011-12-16 20:55 發表
有無邊位巴打有貨又唔會呢幾日放?

我星期日要陪幾個客,佢地好似話要買,我睇下佢地出既價吸唔吸引
大陸客?

引用:
原帖由 terryho666 於 2011-12-16 20:55 發表
有無邊位巴打有貨又唔會呢幾日放?

我星期日要陪幾個客,佢地好似話要買,我睇下佢地出既價吸唔吸引
我有16b/w

我都要問下佢預算幾多買,有數即通知大家

引用:
原帖由 terryho666 於 2011-12-16 21:41 發表
gd

因為佢地幫同事買,唔知要幾多部,可能一兩部,又可能七八部,星期日我做完伴遊就清楚

不過大家見價ok就唔駛理我,去放左佢

引用:
原帖由 terryho666 於 2011-12-16 21:45 發表
因為佢地幫同事買,唔知要幾多部,可能一兩部,又可能七八部,星期日我做完伴遊就清楚

而家出面個價咁... 等埋先啦
利申: 我得黑色 4 部

引用:
原帖由 terryho666 於 2011-12-16 21:45 發表

我有2部黑色星期二拎

好似又上番 $5.9k-$6k (16 black )喎
http://www.uwants.com/forumdispl ... type&typeid=102
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

低過6100既話點都唔放,去到5700既話我掉轉頭收都得

引用:
原帖由 terryho666 於 2011-12-16 21:41 發表
等你消息

我想問仲有冇人係未被CUT單但HOLD住起處理中 ...

始乎慢慢上番喎
4s黑$6170白6050
http://www.uwants.com/viewthread ... 6amp%3Btypeid%3D102
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

點都要有1k賺
無就唔放

引用:
原帖由 於 2011-12-17 18:19 發表
點都要有1k賺
無就唔放
企硬,放瘋蝕硬

如果大家想放機果陣仲係西價既話
記住係前一晚將件貨放入冰格雪雪佢先
等ST友西價買西貨