[智能電話] iPhone 4S內地准售 港水貨即跌價

8/12 d貨咁早到...
又可以等下先賣...

新年直上7000 gogogo

引用:
原帖由 Heee 於 2011-12-12 19:24 發表
8/12 d貨咁早到...
又可以等下先賣...

新年直上7000 gogogo
得唔得呀一月頭又開既話支持唔住架喎

去緊 mk la
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

St 太多人 la, 所以我求其搵間地舖算 la, 放咗 $6420

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-12-12 19:55 發表
St 太多人 la, 所以我求其搵間地舖算 la, 放咗 $6420
地舖always cheap price

引用:
原帖由 於 2011-12-12 19:56 發表

地舖always cheap price
人太多, 我都唔想再行入去

係,排晒長龍......本來$6160,排到早幾個突然$6180.........

引用:
原帖由 terryho666 於 2011-12-12 20:44 發表
係,排晒長龍......本來$6160,排到早幾個突然$6180.........
所以個價我自己覺得 ok 就算 la

find a day sick leave and go XD

2011-12-12 iPhone, iPhone4S 收機參考價
歡迎買家賣家在此報價!

iPhone4 香港行貨 (黑色/白色)
8 GB: ~$4255

iPhone 4S 香港行貨 (黑色/白色)
16 GB: ~$6400/$6200
32 GB: ~$6700
64 GB: ~$7100

引用:
原帖由 terryho666 於 2011-12-12 19:21 發表
日韓得6180,黑6460
我早去多20元,算啦

引用:
原帖由 fish! 於 2011-12-12 23:02 發表

我早去多20元,算啦
升緊?
Viva la vida

hope today $65+, need to help my family to sell it

黑色仲係processing,睇黎凶多吉少

今日放工出去放, 希望有好價..

新仔第一次放機, 有冇咩要注意