[智能電話] 請教 4S 問題

請教 4S 問題

如果上台出 4S 後再賣走佢, 咁請問部 4S 賣價大約會係幾多呀?
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-12-7 15:06 發表
如果上台出 4S 後再賣走佢, 咁請問部 4S 賣價大約會係幾多呀?
just went to MK for lunch
the A4 paper written 16G $6500

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-12-7 15:06 發表
同事經歷: 收機價減100蚊(無任何花)

引用:
原帖由 pk1667 於 7/12/2011 15:06 發表
day day difference

yesterday 16G black $63xx - $50 to $100 if opened
http://www.iphone4hongkong.com/

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-12-7 15:08 發表

即係先達回收價減100?

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-12-7 15:10 發表

即係先達回收價減100?
Yes

6 mins

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-12-7 15:08 發表

你同佢講要減100 你都傻既~
我賣過幾次台機全部都唔洗-
平20都聽過人講~邊有平100

引用:
原帖由 心情 於 2011-12-7 15:15 發表

我唔知
我今次一部都食唔到
佢點賣我事先唔知, 我都係講事實比PK佬聽

如果係咁, 遲 d 續約就試下咁樣做先, thx!

我想搵番 IP4S 上台價對比個張 EXCEL.. 而家搵唔番

題外話: 其實3 台... 3G 差D 之外, 通話係咪都差? 想開來自用, 基本上用來睇下地圖同WAHTSAPP 之類.. 差極都唔會差過 EDGE 掛..

引用:
原帖由 心情 於 7/12/2011 15:15 發表

depends on market price gei. & really some shop really offer -$100 (my experience), but finally I sold my SMT IP4S at listed price - $30.
in the first 1 or 2 weeks, maybe no need to "-" gei, coz stock is limited

引用:
原帖由 bebird 於 2011-12-7 15:22 發表

depends on market price gei. & really some shop really offer -$100 (my experience), but finally I sold my SMT IP4S at listed price - $30.
in the first 1 or 2 weeks, maybe no need to "-" gei, coz stoc ...
可能你地唔係熟客~

引用:
原帖由 心情 於 7/12/2011 15:26 發表

可能你地唔係熟客~
sure u r 熟客 la! day day 2 set of IP4S

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-12-7 15:17 發表
如果係咁, 遲 d 續約就試下咁樣做先, thx!
遲 d點止100