[智能電話] 今朝有更新,上到2.3.6了………

引用:
原帖由 小馬馬 於 15/11/2011 13:40 發表

最左邊Battery Notifier
跟住Lookout,
第三個係原廠嘅省電設定……………
seems Lookout a good apps. I've never use

引用:
原帖由 bebird 於 15-11-2011 01:58 PM 發表

seems Lookout a good apps. I've never use

免費功能
安全性:
* 防毒功能: 封鎖 Malware、Spyware 與 Trojan
* 掃描每個下載的 App,確保其安全無虞
* 安排每日或每週進行掃描。 取得 Over-the-Air 自動保護功能,防禦最新的威脅
尋找手機 (Find My Phone):
* 透過 Google 地圖尋找遺失或遭竊的手機,即使手機的 GPS 關閉也無礙!
* 即使手機為靜音模式,也能啟用響亮鬧鈴功能。
* 登入 myLookout.com 就可在任何地方使用任何網頁瀏覽器找到您的手機!

備份 (Backup) 與還原:
* 安全地將聯絡人備份 (Backup) 到 myLookout.com
* 將聯絡人還原到現有的手機中。

引用:
原帖由 lorym 於 2011-11-15 14:06 發表

免費功能
安全性:
* 防毒功能: 封鎖 Malware、Spyware 與 Trojan
* 安排每日或每週進行掃描。 取得 Over-the-Air 自動保護功能,防禦最新的威脅
尋找手機 (Find My Phone ...

引用:
原帖由 lisa22 於 2011-11-15 14:23 發表

換 la
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

2.3.3的路過

引用:
原帖由 pk1667 於 15-11-2011 02:24 PM 發表

換 la
正常佢就唔會架喇,
不過呢................意外既野就好難講。

引用:
原帖由 肉肉 於 15/11/2011 14:29 發表
2.3.3的路過
2.3.7的路過

引用:
原帖由 肉肉 於 15-11-2011 02:29 PM 發表
2.3.3的路過
搵左周老闆未?

我up 咗一次
2.3.4 ja

引用:
原帖由 lorym 於 2011-11-15 14:30 發表

搵左周老闆未?
我要有條線先update到囉

引用:
原帖由 lorym 於 2011-11-15 14:29 發表

正常佢就唔會架喇,
不過呢................意外既野就好難講。
米線

引用:
原帖由 ivan15 於 2011-11-15 14:31 發表
我up 咗一次
2.3.4 ja
影相有全景模式??
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

動L 鳥

引用:
原帖由 lorym 於 2011-11-15 14:06 發表

免費功能
安全性:
尋找手機 (Find My Phone ...
GOOD APP

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-11-15 15:20 發表

影相有全景模式??
有~一掃全景
仲有3D mode 送埋
仲有google talk, (即係facetime)