[智能電話] SH-01D , T-01D

SH-01D , T-01D

SH-01D
Android 2.3.5
1GHz OMAP4430
1GB RAM, 4GB ROM
4.5吋,1280 × 720,裸視3D
相機畫素為1210萬有光學防震
支援 IPX5 / IPX7 防水
厚度為0.97公分

T-01D
Android 2.3.5
1.2GHz OMAP4430
1GB RAM, 4GB ROM
4.3吋,1280 × 720
相機畫素為1310萬 Exmor R
支援 IPX5 / IPX8 防水
指紋開關
8.8mm厚

如果有得食.ICS 就好大興趣

引用:
原帖由 aa1320 於 26/10/2011 08:19 PM 發表
如果有得食.ICS 就好大興趣
遲D日本應該有更新,104SH都已經係ICS

我成日覺得

五六千蚊買部香港無得整嘅日版水貨手機嘅,
先係吹部真正米王。

引用:
原帖由 小馬馬 於 26/10/2011 08:29 PM 發表
我成日覺得

先係吹部真正米王。  
no,日版GSII白色都係$3700

引用:
原帖由 wai-3-love 於 2011-10-26 20:38 發表

no,日版GSII白色都係$3700
咁都係姐, 無一年 HK 保用硬係爭 d
香港已經完了!
http://www.no3b.net

引用:
原帖由 469394 於 26/10/2011 08:42 PM 發表

咁都係姐, 無一年 HK 保用硬係爭 d
日本QC 好D既

引用:
原帖由 wai-3-love 於 2011-10-26 20:44 發表

日本QC 好D既
有少少保留
香港已經完了!
http://www.no3b.net

引用:
原帖由 469394 於 26/10/2011 08:46 PM 發表

有少少保留
不過佢都係韓國牌子,有錢買日本機點解唔買日本牌子

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-10-26 20:29 發表
我成日覺得

先係吹部真正米王。  
我係為個sharp mon + 光學防震

SH-01D 好似係3D mon?
另, 佢個cam係咪CCD先?

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-10-26 20:29 發表
我成日覺得

先係吹部真正米王。  
唔通四千幾買部個殼造工同山寨機一Q樣的Top-End電話先叫穩陣?

原生日系機, 幾平都好, Surfacing 最少做得好過大部分你所能想像的 "Top End" 機十倍
"All animals are equal, but some animals are more equal than others."

引用:
原帖由 BlackBird 於 2011-10-27 02:58 發表

唔通四千幾買部個殼造工同山寨機一Q樣的Top-End電話先叫穩陣?

原生日系機, 幾平都好, Surfacing 最少做得好過大部分你所能想像的 "Top End" 機十倍
唔講其他,只講保用、保值兩樣。
例如買部「哎瘋四」;
保值,玩大半年仲放到4K;
保用,上去整一換一(even翻修)

引用:
原帖由 wai-3-love 於 2011-10-26 20:44 發表

日本QC 好D既
我幾年前用4300蚊買部 903SH 玩左半年左右就死左,無得整

樓主幾時入手呀?
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們