[硬件] 千呼萬喚終出來 (ASUS X79板)

買左一勞永日

引用:
原帖由 lctang 於 2011-10-26 18:09 發表
Adding support for a higher capacity Large Form Factor HDD - 3 TB 6G SAS LFF Midline HDD and a Small Form Factor 1TB 6G SAS SFF Midline HDD  
唔玩咁多野 la
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

其實同你插咁多HDD 一樣...  
SNA 有 back plant + hotplug 唔怕走線麻煩

引用:
原帖由 lctang 於 2011-10-26 18:13 發表
SNA 有 back plant + hotplug 唔怕走線麻煩
走線係一個問題.
ロストックで風を攫うや思い出す

引用:
原帖由 lctang 於 2011-10-26 18:13 發表
個箱太大 la

2U 唔係好大... 深...都係3呎唔夠...

引用:
原帖由 lctang 於 2011-10-26 18:19 發表
2U 唔係好大... 深...都係3呎唔夠...
對我o黎講已經好大 la, 同埋個價都可能好貴

引用:
原帖由 lctang 於 2011-10-26 18:25 發表

http://h71016.www7.hp.com/dstore ... amp;viewtype=Matrix
貴!

e-zone 話下月中發佈, 咁係唔係今年內會出呀?

引用:
原帖由 Henry 於 2011-10-26 16:53 發表

你有幾多個Devices先?
SSD x1=> OS
HDD => Storage
ROM x2

5個HDD都唔夠?
你有幾多T啊?
我7個SATA頭都係吉左..

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-10-26 17:26 發表

唔計 OS 果隻, 擺野既 hdd 最都少 2TB, 個 case 係呢隻
http://www.nzxt.com/new/products/classic_series/whisper
有乜評價?

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011-10-27 10:49 發表

有乜評價?
評價

因之前我係用開 lian-li, 如果唔係要擺係枱底 + 要放多隻 hdd 我都唔會買佢, 但好可惜買完之後我只可以講有得揀都唔會買呢個牌子囉

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-10-27 10:56 發表

評價

因之前我係用開 lian-li, 如果唔係要擺係枱底 + 要放多隻 hdd 我都唔會買佢, 但好可惜買完之後我只可以講有得揀都唔會買呢個牌子囉
咁我都係買A71F算

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011-10-27 11:31 發表

咁我都係買A71F算
一分錢, 一分貨