[硬件] Bye AMD

我有部A10 5700做server
剛剛又整咗部E3 1230V3

我頂 , 唔記得原來B85 無 RAID  
AMD 我玩咁耐都有 RAID

天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 potato 於 2014/1/10 22:44 發表
唔上i7
少左好多快感wor
多謝老細資助
ITX 用 , i7 我要 S 版
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2014-1-11 00:48 發表
我頂 , 唔記得原來B85 無 RAID  
AMD 我玩咁耐都有 RAID
上driver後就有!但只限window内!

B85 無得set
最低應該要 H87 / Z87

無計, Intel 一玩無得玩平
天然系長髮眼鏡娘 最高

棄暗投明呀 !

隔離台比人PM 罵我出賣 AMD
駛唔駛呀
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2014-1-11 13:29 發表
駛唔駛呀
一入煙門深似海 從此箭頭是路人

引用:
原帖由 dom 於 2014-1-11 13:29 發表
駛唔駛呀
消費者自由選擇

陰謀論:dom 姐你用乜死乜...你用煙唔通....

AMD 210E 路過

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2014/1/11 14:31 發表

消費者自由選擇

陰謀論:dom 姐你用乜死乜...你用煙唔通....
  華生你發現重點了
天然系長髮眼鏡娘 最高

講開又講
我醒起隔離台有人話指住我個 avatar 就知我係 AMD Fan 屎 (我認)
但我個頭像明明係寫住 AMD FX Hopeless

所以依家隔離台 D 邏輯思路好難駁得上,定係佢地覺得打者愛也

你已經成為no.1 討論話題,被擺上台,吹水區

引用:
原帖由 kevinyuri 於 2014/1/11 20:41 發表
你已經成為no.1 討論話題,被擺上台,吹水區
寫我 profile @ 大典 條友 有回
天然系長髮眼鏡娘 最高

睇來AMD頭號FANS由我頂上
利申
主機AMD 5700 + 7750
副機AMD 9000e + 7550
SERVER 系3250e + 780
THINKPAD EDGE NEO X 2 L625