[硬件] 推土機 可以去堆田

Intel 2600K = Totally Rubbish , No Fun to play with
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-10-12 12:24 發表
Intel 2600K = Totally Rubbish , No Fun to play with
你叫K做垃圾?!
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-10-12 12:28 發表

你叫K做垃圾?!
stone

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011/10/12 12:28 發表

你叫K做垃圾?!
我無玩過咩

低能式超頻

1. 抽獎抽中粒好既先好超dd倍頻, 買一大lot 都唔知抽唔抽得中 , cost 又高
2. 好易死 , 連 lctang 做動物機都死左粒 Sandy Bridge
Intel 都咁易死 U 既真係少見

3. 要玩多d 要買 Z68 , 貴 得黎得 2 個 SATA III , 又無 USB 3.0
4. 無野好 tweak , 上唔到就上唔到 , 加到 1.5V 都係上唔到

Celeron 以前最好玩就係窮人救星 + 平 + 超到
依家 得個名, 無得超 , 玩條毛 , 你想超

最平粒 K + Z68 / P67

天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

係我 handicap 者. 比多左 voltage
同埋塊牙石有D問題

RMA 完 粒K仔 好爽

大前提下... 我唔係跑分/動物機
而真係會做 video/photo editing 效能係必須的

AMD 比到出黎我都會用... 可惜

引用:
原帖由 dom 於 2011-10-12 12:22 發表

依家既話
我會建議你買 955BE (如果有貨的話)
最抵玩

當然如果你要玩新野, A75 + A6-3650 都ok 既
A55/A75 I/O 已經快過 nForce 年代
this is good, if you don't play overclock, better I/O.

天然系長髮眼鏡娘 最高

Bulldozer 價錢

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高

So, let’s say someone puts Core i5-2500K and FX-8150 in front of you. The Core i5 costs $220 bucks, and the FX runs $245. Which one do you buy?

If it’s me, I’m going with the Core i5. I gave the -2500K a Tom’s Hardware Recommended Buy award back in January, and I stick by that recommendation almost a year later.

唔怪得話去堆田

完全是垃圾

引用:
原帖由 XT 於 2011/10/12 13:23 發表
完全是垃圾
都話左架啦
唔係點解我咁鬼火滾
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2011-10-12 12:31 發表

我無玩過咩

低能式超頻

1. 抽獎抽中粒好既先好超dd倍頻, 買一大lot 都唔知抽唔抽得中 , cost 又高

2. 好易死 , 連 lctang 做動物機都死左粒 Sandy Bridge
Intel 都咁易死 U 既真係少見   ...
1. 白痴果D 唔計, 唔超 5G, 是但上4.5G 人人都得
2. 死就換, no problem
3. 點都快過 AMD

http://res.singtaomagazine.com/pcm/951pad01_kin_web.pdf
Dick Sir 講得arm , AMD 吹得太大, 比人希望太大 , 所以失望越大
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 fish! 於 2011/10/12 13:35 發表

1. 白痴果D 唔計, 唔超 5G, 是但上4.5G 人人都得
2. 死就換, no problem
3. 點都快過 AMD

...
挑 , 唔見得我粒 1090T 唔夠快 :
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2011-10-12 13:46 發表

挑 , 唔見得我粒 1090T 唔夠快 :
same performance as oc-ed 2500k