[硬件] AMD A75 / A55 @ WinXP Disk Performance GOOD!

AMD A75 / A55 @ WinXP Disk Performance GOOD!

無安 Driver 同nForce 一樣咁快
安左Driver 正常操作 , 同 MCP61 (C51/C61) 分唔出差幾多了

A75/A55 真系有心機強化

天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

我都嚇左嚇,開機比1號機快好多好多

引用:
原帖由 poonyc 於 2011-9-26 18:37 發表
但係好似無得係街賣~

可惜已入sb....

引用:
原帖由 poonyc 於 2011/9/26 18:42 發表

但係好似無得係街賣~
有得賣
A4-3300/A4-3400/A6-3500 有貨呀
你要 A8-3850 , 低電壓 版 A6-3600 / A8-3800 就未有

A75/A55 板賣緊街了
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 isar 於 2011/9/26 18:24 發表
我都嚇左嚇,開機比1號機快好多好多
最正就係 連一直係 A 記 死穴既 WinXP SP3 佢竟然做到 nForce 級效能 (無 Driver 已經做到!)
雖然 Bulldozer 可能會好失望

至少 A75/A55 有進步 我會高興的
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2011-9-26 19:50 發表

有得賣
A4-3300/A4-3400/A6-3500 有貨呀
你要 A8-3850 , 低電壓 版 A6-3600 / A8-3800 就未有

A75/A55 板賣緊街了
A6-3600 幾時有㗎

引用:
原帖由 hamu278 於 2011-9-26 21:04 發表

A6-3600 幾時有㗎
A4-3400算啦

快 d 出 a8-3800 la
香港已經完了!
http://www.no3b.net

想問A55同A75效能有冇分別
我只知前者少左U3S6

引用:
原帖由 469394 於 2011-9-26 21:49 發表
快 d 出 a8-3800 la
返大陸買~
淘寶好似有~

引用:
原帖由 dom 於 2011-9-26 19:52 發表

最正就係 連一直係 A 記 死穴既 WinXP SP3 佢竟然做到 nForce 級效能 (無 Driver 已經做到!)
雖然 Bulldozer 可能會好失望

至少 A75/A55 有進步 我會高興的
A75 同a55 o的板貴唔貴~

引用:
原帖由 poonyc 於 2011-9-27 10:30 發表

A75 同a55 o的板貴唔貴~
a75 matx 好似都係 $5xx 左右
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 LKNim 於 2011/9/26 22:38 發表
想問A55同A75效能有冇分別
我只知前者少左U3S6
唔覺同 A75 有分別
天然系長髮眼鏡娘 最高