[智能電話] 十年whatsapp已開

十年whatsapp已開

都係唔識

引用:
原帖由 lctang 於 12/8/2011 11:04 PM 發表
都係唔識
我都係搵我個fd搞,今日同佢買完003SH就拎部Touch出黎整,而家whatsapp下下都彈句有兩個裝置

我先用ipod touch reg 咗個電話no.
跟住再係部andorid 機入番個no...
咁應該已經係十年whatsapp

由於部ipod touch 已經jb 咗
所以whatsapp 又唔洗錢..
所以....十年免費whatsapp 達成

我係付費客戶......

其實.....我部ipod touch 可以幫大家狂reg ga wor...?
反正我都唔用佢黎玩ga la...

引用:
原帖由 ivan15 於 12-8-2011 11:12 PM 發表
其實.....我部ipod touch 可以幫大家狂reg ga wor...?
反正我都唔用佢黎玩ga la...
如果我用同事部艾瘋四又得唔得?
但.......佢都有用 whatsapp 架喎。

引用:
原帖由 lorym 於 2011-8-12 23:39 發表

如果我用同事部艾瘋四又得唔得?
但.......佢都有用 whatsapp 架喎。
應該得ga
但人地要用丫ma..
會唔會借比你丫

引用:
原帖由 ivan15 於 13-8-2011 12:01 AM 發表

應該得ga
但人地要用丫ma..
會唔會借比你丫

剛剛問同事借部艾瘋四搞左。

(好在公司仲有人用艾瘋0者。)

01 教的方法:

各位不用這麼麻煩了!!
不需要把IPHONE上的WHATSAPP移除(APP上已經還是要付費)
只需要先進入IPHONE的WHATSAPP裡面
之後選"設定"->"聊天室設定"->我的手機(更改我的號碼)就可以了!
切記!!更改完號碼後在ANDROID上會收到簡訊
在輸入到IPHONE上等程式確定更改成功後
ANDROID手機上要先把程式移除在安裝後
就會自動延長時間了!!
再來就把原IPHONE上的號碼再改回原來手機的號碼就可以了!不然會有問題
現在不清楚這樣有沒有次數限制
我用我女友手機已經改過兩隻ANDROID手機了!!

引用:
原帖由 lorym 於 2011-8-18 10:24 發表
剛剛問同事借部艾瘋四搞左。

(好在公司仲有人用艾瘋0者。)

01 教的方法:

各位不用這麼麻煩了!!
不需要把IPHONE上的WHATSAPP移除(APP上已經還是要付費)
只需要先進入IPHONE的WHATSAPP裡面
之後選"設定"-> ...
done~ thanks

引用:
原帖由 ivan15 於 12/8/2011 11:08 PM 發表
我先用ipod touch reg 咗個電話no.
跟住再係部andorid 機入番個no...
咁應該已經係十年whatsapp

由於部ipod touch 已經jb 咗
所以whatsapp 又唔洗錢..
所以....十年免費whatsapp 達成 ...
入面有得睇個到期日期~~~~我係2022年~~~

引用:
原帖由 dx 於 18-8-2011 12:03 PM 發表

done~ thanks
今日我公司已經有四部搞掂左。
遲多兩日應該全個部門都會搞掂晒。

今晚返屋企用iphone試下先

我用正路方法得一年
不過過左期要收錢最多咪唔用