[硬件] 而家買HDD真係無得揀

而家買HDD真係無得揀

一係Seagate,一係WDD,但呢兩隻我都唔係咁鍾意用...

一邊食samsung,另一邊食hitachi,變成獨市生意

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-8-13 11:41 發表
一係Seagate,一係WDD,但呢兩隻我都唔係咁鍾意用...

有錢大哂

引用:
原帖由 rickywk 於 2011/8/13 11:41 發表

Hitachi HDD Dept => 無記錯 WD 食左
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-8-13 11:41 發表

仲有大把 SSD 比你

引用:
原帖由 lctang 於 2011-8-13 11:49 發表

仲有大把 SSD 比你
去到TB,SSD行埋一邊,真係驚炒o左唔知咩事

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-8-13 11:50 發表

HDD RAID1
SSD

引用:
原帖由 dom 於 2011-8-13 11:47 發表

Hitachi HDD Dept => 無記錯 WD 食左
無錯
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 rickywk 於 2011/8/13 11:50 發表

SSD 得個快 + 貴
Notebook arm 用
Desktop 既話 我寧願等下先啦
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-8-14 12:47 發表

SSD 得個快 + 貴
Notebook arm 用
Desktop 既話 我寧願等下先啦
買兩隻HDD行RAID安全D

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2011/8/14 12:55 發表

買兩隻HDD行RAID安全D
我行緊 RAID 0 , 快d 但係 唔安全
天然系長髮眼鏡娘 最高

呢個算唔算硬件post ...xd
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
誰都知道錢能生錢,我們所積累起來資產透過運作,
就能夠不斷帶來現金收入

未來WD 算
死雞得2年保...
Hi~

引用:
原帖由 愚生 於 2011-8-14 13:03 發表
呢個算唔算硬件post ...xd

吹下水o者
Display,A同N外,仲可以用I,但HDD真係無得揀,一係S一係W,Toshiba專做2.5" HDD,但都係等合併多

Hitachi 雖然比人買左,但仲有得賣喎
:)