[硬件] 有冇師兄熟NAS?

2k8 梳化都唔行

引用:
原帖由 lctang 於 2011-7-26 00:40 發表
2k8 梳化都唔行
???

引用:
原帖由 Aware 於 2011-7-25 10:35 發表

邊個decide型號邊個要比人X
P X, SHARP話冇ETHERNET 配件比佢, 亦冇PRINT SERVER支援.

即係都係要長開一台機...

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2011-7-26 12:41 發表

P X, SHARP話冇ETHERNET 配件比佢, 亦冇PRINT SERVER支援.

即係都係要長開一台機...
夠onx :o)

引用:
原帖由 Aware 於 2011-7-26 13:37 發表

夠onx :o)
而家解除所有個人化homes

咩都係PUBLIC, 唔好煩....最多個別要求就開多一個FOLDER+PASSWORD

不過奇, 而家D 影印機, 買左, 但又要有METER COUNT 印幾多張計錢....(TONER 好似額外買)真係唔明.

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2011-7-26 13:53 發表

而家解除所有個人化homes

咩都係PUBLIC, 唔好煩....最多個別要求就開多一個FOLDER+PASSWORD

不過奇, 而家D 影印機, 買左, 但又要有METER COUNT 印幾多張計錢....(TONER 好似額外買)真係唔明. ...
啲fusing同鼓同main kit唔洗計你錢咩

引用:
原帖由 Aware 於 2011-7-26 14:15 發表

啲fusing同鼓同main kit唔洗計你錢咩
差D唔記得左.

以為SHARP個D 係DRUM+TONER 合一

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2011-7-26 07:19 發表

???
windows 2008 server

引用:
原帖由 lctang 於 2011-7-26 14:55 發表

windows 2008 server
$$$$$$$$$

引用:
原帖由 Aware 於 2011-7-26 16:17 發表

$$$$$$$$$

SMB 咪行 SMB version 大件夾低食

引用:
原帖由 lctang 於 2011-7-26 17:33 發表
SMB 咪行 SMB version 大件夾低食
最大問題係一部File Server行RAID食電食到HIHI,行Windows又要打爆RAM。

引用:
原帖由 Aware 於 2011-7-26 19:56 發表

最大問題係一部File Server行RAID食電食到HIHI,行Windows又要打爆RAM。
方便好多 :shakehand

引用:
原帖由 lctang 於 2011-7-26 23:32 發表

方便好多 :shakehand
用錢砌出黎梗係方便