[硬件] 吹部Lian-li Fan Club

吹部Lian-li Fan Club

先自貼,Q08:shakehand

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我都想入個MATX... 唔想入dust...唔想太大...
又唔要LED, 都唔會要透明側版...

引用:
原帖由 tat0801 於 25/7/2011 09:09 AM 發表
我都想入個MATX... 唔想入dust...唔想太大...
又唔要LED, 都唔會要透明側版...
http://www.lian-li.com/v2/tw/pro ... =25&ss_index=63

A04啦,塵方面,佢下面火牛入風同前面兩個入風都有隔塵網:shakehand
個兩把風扇係無燈:shakehand
個兩粒LED仲要唔係好光:shakehand
都無透明側版:shakehand
都係MATX:shakehand
(W) 188mm x (H) 386mm x (D) 460mm 比正常MATX差唔多:shakehand

GTR Lian-Li PC-A04/BK 鋁合金 (黑色) Micro ATX Tower Case        HK$ 700

$700咋:shakehand

引用:
原帖由 wai-3-love 於 2011-7-25 09:00 發表
黑白色好特別
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 wai-3-love 於 25-7-2011 09:00 AM 發表
點解你塊側板咁…………得意嘅?

回復 3# wai-3-love 的帖子

呢個我都有諗過..
好敗家..

引用:
原帖由 tat0801 於 2011-7-25 14:23 發表
呢個我都有諗過..
好敗家..
今時今日 $700 唔算敗家 la
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 tat0801 於 2011-7-25 14:23 發表
呢個我都有諗過..
好敗家..
差唔多啦, Lian-Li Quality 喎

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-7-25 14:24 發表

今時今日 $700 唔算敗家 la

我好窮...
引用:
原帖由 小Ray 於 2011-7-25 14:32 發表

差唔多啦, Lian-Li Quality 喎
我本身個case太大...想換...
seafood痕

我想要2手...sosad

引用:
原帖由 tat0801 於 2011-7-25 14:51 發表
我想要2手...sosad
2手

引用:
原帖由 wai-3-love 於 2011-7-25 09:00 發表
側板係額外訂???

回復 11# x2357 的帖子

唔易有...

引用:
原帖由 tat0801 於 2011-7-25 17:23 發表
唔易有...
no:1 唔少

回復 14# x2357 的帖子

2手放的好少