[智能電話] Nexus S 百記清貨價 $2858, HSBC promote

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-7-4 16:47 發表

但依家出現一個新問題,因為有人話NS有機會有光/死點,搞到個個問買機時可以點樣check,三星既Test Mode(即*#0*#)響呢部機唔work!
反而我會叫sales幫我入jpg check

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-7-4 16:53 發表

反而我會叫sales幫我入jpg check
部機太多人買,sales都懶得幫你搞咁多野,sales:「你岩就買,唔岩就過"住"」。
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-7-4 17:19 發表

部機太多人買,sales都懶得幫你搞咁多野,sales:「你岩就買,唔岩就過"住"」。
所以我買電器盡量避"人多擠迫"

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2011-7-4 16:33 發表
嘜放左3日假就變左 old news ga...

清貨 = 代表有新 model

引用:
原帖由 donaldfung 於 4-7-2011 05:40 PM 發表
清貨 = 代表有新 model
吓!
佢都係出咗三四個月咋喎。

引用:
原帖由 lorym 於 2011-7-4 17:58 發表

吓!
佢都係出咗三四個月咋喎。
好多人認為雙核機出左後,單核機就out得。
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

如果等出ice-cream(不知單core 快不快) 至清貨,搵鬼買

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-7-4 16:36 發表
有人話部機孤面有d似M巾...

據講,部機除左硬件唔錯(CPU+GPU同i9000一樣)、update快之外,其他方面就好一般,好多apps都要自己安裝。
update快 <-- 依樣已經殺晒啦~
尤其是睇住其他人, 用三叔, mo記, htc,
望新os 輕歎的時候

回復 24# ivan15 的帖子

我所以仲用nexus one
唔壞唔換

引用:
原帖由 tat0801 於 2011-7-4 20:49 發表
我所以仲用nexus one
唔壞唔換
我等Nexus 3