[智能電話] 3000蚊唔洗一部nexus S

3000蚊唔洗一部nexus S

HSBC card promote

唔好再快D= ="

引用:
原帖由 tat0801 於 2011-7-2 00:07 發表

HSBC card promote
NEW CARD?
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

一分鐘。

回復 3# pk1667 的帖子

current card holder

引用:
原帖由 tat0801 於 2011-7-2 00:10 發表

唔該晒 另請問呢部 nexus S 有什麼優點呀? 可唔可以上 3.0 呀?

識玩就OK抵,唔識玩既,樣樣(e.g.中文輸入法)要自己安裝都幾痛苦。
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-7-2 00:30 發表
識玩就OK抵,唔識玩既,樣樣(e.g.中文輸入法)要自己安裝都幾痛苦。
即係唔啱我

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-7-2 00:31 發表

即係唔啱我
如果你有fd識得幫你搞,都不妨一試,d人成日話Google親生仔有著數,版本更新一定最快。

各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 tat0801 於 2011/7/2 00:10 發表

Thinkpad Edge E125 = AMD Fusion
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-7-2 01:01 發表

Thinkpad Edge E125 = AMD Fusion
好似係E450???

引用:
原帖由 dom 於 2011-7-2 01:01 AM 發表

點解好似響香港未見過嘅

回復 6# pk1667 的帖子

nexus S 而家有2.3.4
上唔上到3.0 我唔知..
不過如果要上的...係都nexus one 上先...
除非下一部nexus 出現時會改用新nexus做developer phone

Dell係凶宅citibank card都係$28xx
Loli退散,御姐無敵

抵到不得了喎