[硬件] 已經入手一段時間嘅新玩具

已經入手一段時間嘅新玩具

http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=253
SilverStone 432W Micro-ATX 火牛 , 都幾貴 , $599..
另外回收左張過左兩年保用期嘅HD4350 AGP..

兩部Desktop都仲行緊AGP,分別係intel Q6700同Athlon X2 6400+..
兩部機都仲用緊AsRock嘅怪胎主機板..

往後嘅日子,應該會轉投廠機嘅懷抱,見到intel G620T廠機不過$2799,有2GB RAM同500GB硬碟,仲有正版Win7.

$599

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-7-1 22:51 發表
$599
4xx W既Micro牛比較少選擇??
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-7-1 22:51 發表
$599
原本想買SPI 350W,都平OK多,只賣$410.
不過鍾意佢80+銅牌認證,所以最後都係買SilverStone.

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-7-1 22:53 發表

4xx W既Micro牛比較少選擇??
電腦玩左我16年,呢隻火牛係有史以來最貴.

我真係脫節,
原來而家 Micro牛都有80Plus 同咁高火數…………

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-7-1 23:01 發表
我真係脫節,
原來而家 Micro牛都有80Plus 同咁高火數…………
幾年前GTR已經出過聲稱400W輸出嘅牛仔..

mATX, 300W多數好足夠了

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-7-1 23:12 發表
mATX, 300W多數好足夠了
剩係粒CPU都食左125W
計TDP的話