[智能電話] Android 新手問題

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-6-27 16:25 發表

ifanboy mode: 呢D野我唔睇架喎, 要食咪去食囉, 更何況睇到又點, 咪食電D, 唔怪得你成日叫電話無電
開戰甘話喎
Viva la vida

原來要咁,
謝謝

引用:
原帖由 toby 於 2011-6-27 16:27 發表

裝左go launcher都可以係drawer度 按實出x
再入del screen
ifan mode:  咁麻煩, 都係原生既IOS好

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2011-6-27 16:28 發表

開戰甘話喎
ifanboy mode: android WM 通通行開一邊

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-6-27 16:38 發表

ifanboy mode: android WM 通通行開一邊
見四處都是IPHONE,自然抬頭會心微笑,

用IPHONE已是對他們最大懲罰.
再用原裝耳機聽歌,露出一張滿足表情,
可憐不知音色比不上普通三百元MP3,
人生最苦就是自己吃屎吃出一個滿足表情.

一邊用handsfree和老婆講交談,
同時MSN二奶,google latitude留意其他情婦位置,
再由facebook觀看準情婦的動態

android同步多工,可換電立在不敗之地.
試想想晚上識了一位美女,
轉到酒店你有X不插找電源插IPHONE嗎?

遊戲?有了android玩的不是遊戲,是女人.

android,掌握一切,生活智慧.

咁都可以講到 iphone user?

引用:
原帖由 backspace-hk 於 27-6-2011 04:41 PM 發表

一邊用handsfree和老婆講交談, ...

Galaxy S2
引用:
原帖由 lorym 於 2011-6-27 16:11 發表

呢個post 真係唔知邊個先係 fansboy.........................

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2011-6-27 16:41 發表

一邊用handsfree和老婆講交談, ...
ifanboy mode: 用android的, 思想原來那麼污穢的, 果然不能同高上的ifan們對比
但心入面想, 已輸了

引用:
原帖由 irvingtin 於 2011-6-27 16:48 發表
呢個post 真係唔知邊個先係 fansboy.........................
你太認真
上面果d對答都係copy and paste

如果係launcher pro的話
del app係可以拉去垃圾桶既!
不過唔係就咁拉去, 係拉左去垃圾桶之後唔好放手, 係垃圾桶上面等一陣, 咁就會有提示話俾你聽"drop to uninstall"
咁先放手既話, 就會入左去del screen, 然後就可以uninstall喇

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2011-6-27 16:52 發表

你太認真
重有一篇潮文, 但找不到

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2011-6-27 16:52 發表

你太認真
nothing special
成個 forum 都係咁
邊個區都只會講 iPhone 有咩唔好~
唔會講 Android 有咩唔好, 直頭當神咁拜
用 iPhone 既人最好死晒 / 萬惡不赦
自卑既都唔知係邊個

好得過個D天下無敵既機問題多多

如果容唔到 iPhone 既 user, 請出聱
我可以走, 好過睇到D人講D不知所謂既野....

引用:
原帖由 irvingtin 於 2011-6-27 16:58 發表

nothing special
成個 forum 都係咁
邊個區都只會講 iPhone 有咩唔好~
唔會講 Android 有咩唔好, 直頭當神咁拜
用 iPhone 既人最好死晒 / 萬惡不赦
自卑既都唔知係邊個

好得過個D天下無敵既機問題多多

如果容唔到 ...
兄台你做乜野?