[智能電話] 機已出!

引用:
原帖由 lorym 於 2011-6-18 17:24 發表

果然係 T神 ,
話換就換。

但你上次個開包文呢真係..............
我都睇左好耐先決定扑錘
longhai大火雞 (^o^)
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 T12 於 2011-6-18 21:12 發表

買左個$4x膠套,無問題wo
咁你買岩機套

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-6-18 22:25 發表

咁你買岩機套
平靚正
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 T12 於 2011-6-18 22:49 發表

平靚正
開包文呢?

Galaxy 2 咁快就唔值錢~

唔知堅定流~

智真 智薄 智快 Samsung Galaxy SII i9100 *$0機價+無限上網*最新優惠!!

PCCW 無限上網月費計劃
~ 最平月費$203 only
~ $0機價 (預繳 $4680, 全數回贈: $195 x 24月)
~ 2000 + 2000 分鐘
~ 無限上網 + Auto-connect (>9000 PCCW Wifi hotspots!)
~ 無增值服務費及無隧道費
~ 4000min NowTV + 4000 Now Sports

***可自選新號碼 或 帶no. 轉台!! **

貨源有限, first come first serve~有興趣請pm 留電話, 我會盡快覆! ths~~

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-6-18 23:21 發表

開包文呢?
我話今晚開包,無話會出文wo
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 T12 於 2011-6-18 23:43 發表

引用:
原帖由 lctang 於 2011-6-18 23:53 發表

開左喇
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 T12 於 18-6-2011 11:55 PM 發表

開左喇
快 D 試下經路由器去 OFTA 試試個速度啦。

引用:
原帖由 lorym 於 2011-6-19 00:06 發表

快 D 試下經路由器去 OFTA 試試個速度啦。
乜黎ga
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 T12 於 19-6-2011 12:09 AM 發表

乜黎ga
去 MARKET 度下載個 OFTA 既 APPS 然後開 WIFI 經路由器試試個上網速度囉。

https://market.android.com/detai ... ature=search_result

3G   up7947, dl1727
wifi   up 24309 , dl16565

引用:
原帖由 lctang 於 2011-6-19 00:30 發表
3G   up7947, dl1727
wifi   up 24309 , dl16565

我wifi dl得6xxx乍ul仲死埋
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 poonyc 於 2011-6-18 23:30 發表
Galaxy 2 咁快就唔值錢~

唔知堅定流~

智真 智薄 智快 Samsung Galaxy SII i9100 *$0機價+無限上網*最新優惠!!

PCCW 無限上網月費計劃
~ 最平月費$203 only
~ $0機價 (預繳 $4680, 全數回贈: $195 ...
where this come from XD

引用:
原帖由 T12 於 2011-6-18 23:43 發表

相都無張, 咁無誠意既