[智能電話] 機已出!

引用:
原帖由 T12 於 2011-6-19 14:43 發表
補影左幾張

4.3"真係太大部,我接受唔到lo
longhai大火雞 (^o^)
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 T12 於 19-6-2011 06:36 PM 發表
4.3"真係太大部,我接受唔到lo
咁就快 d 放左佢。

塊貼好似幾好咁喎, where 買??  

隻膠套啜唔啜??

原來都係唔係咁貼 XD

引用:
原帖由 lctang 於 2011-6-19 19:22 發表
塊貼好似幾好咁喎, where 買??  

隻膠套啜唔啜??
百記跟机送
個套D唔知乜膠,硬硬地
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-6-19 03:14 發表

最平月費203
無限上網
你覺得有無古怪呢?
$203係貴左添. U汪有sales做到$12x無限, 只簽18個月.

引用:
原帖由 MacMonster 於 2011-6-19 20:58 發表

$203係貴左添. U汪有sales做到$12x無限, 只簽18個月.
無付帶條件, 只係簽18個月
12X, 老實講, 我真係唔會信

引用:
原帖由 ngotto 於 2011-6-18 17:25 發表
貴野無我份的路過
x2

引用:
原帖由 MacMonster 於 2011-6-19 20:58 發表

堅定流呀~

引用:
原帖由 poonyc 於 2011-6-19 22:39 發表

堅定流呀~
我都想出多部
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 poonyc 於 2011-6-19 22:39 發表

堅定流呀~
我問過, 佢果個係黑色iPhone Plan, $399 x 18 = $7182. 當部iPhone賣到$4900, 平均每月係$127左右.

個Sales的PM如下:

Hi, 你好呀,

1. iPhone 4: $399 plan
$0機價, 免增值服務等雜費
(仲只係18個月合約咋!)
3000全基本通話分鐘, 無限HSPA Data,
無限網內 SMS 300網內視像分鐘, 300個網內MMS, 無限WiFi
nowTV 4000min (睇新聞, 財經,消閒節目等)

2. iPhone 4: $299 plan
$0機價, 另加$13增值服務
(24個月合約)
1800全基本通話分鐘, 2GB HSPA Data,
無限網內 SMS 200網內視像分鐘, 200個網內MMS, 無限WiFi
nowTV 4000min (睇新聞, 財經,消閒節目等)

E+出iPhone仲可以送RoamSave 3個月免費~ (於海外WiFi無限致電香港)

*如果用恒生, HSBC, 渣打, 中銀信用卡 都做到免預繳優惠!!

引用:
原帖由 MacMonster 於 2011-6-20 03:01 發表

我問過, 佢果個係黑色iPhone Plan, $399 x 18 = $7182. 當部iPhone賣到$4900, 平均每月係$127左右.

個Sales的PM如下:

Hi, 你好呀,

1. iPhone 4: $399 plan
$0機價, 免增值服務等雜費
(仲只係18個月合約咋!)
300 ...
車.............
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 T12 於 2011-6-20 08:42 發表

車.............
我都話有付帶條件架啦
咁講我用SMV都係咁上下價錢(減左iphone賣出價後)

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-6-20 11:26 發表

我都話有付帶條件架啦
咁講我用SMV都係咁上下價錢(減左iphone賣出價後)
SMV一定貴好多, 因為白iphone都只賣到$5300左右. 當然接收會好好多.