[智能電話] 部S2 終於發現左個問題

引用:
原帖由 sunyung 於 17-6-2011 02:43 PM 發表

wifi其實係OK, 至少同我之前部DELL差唔多
係今朝突然間神左一獲
而影相個到, 我想講D人請研究下個SETTING, 佢有微距mode的
又唔見我影唔到微距出黎
原相直出 ...

淺景深?

引用:
原帖由 lorym 於 2011-6-17 15:09 發表

淺景深?
你冇咩

引用:
原帖由 DICKXDV 於 17-6-2011 03:10 PM 發表

你冇咩

引用:
原帖由 lorym 於 2011-6-17 15:09 發表

淺景深?
其實講到影相呢part, 我真係想問呢D人, 係用開iphone, 定未用過android
我知道iphone近焦唔洗set都已經影到
而用過android既, 應該知道係有setting set
我見人試, 影完遠景又即刻影近, 咁點會對到焦呀

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-6-17 13:33 發表

Ya...Worse than iPhone

Galaxy S: GPS
Galaxy S2: WiFi
iphone 果個係design bug...加埋dom 就冇問題
唔知s2 今次可唔可以加個dom 就攪番掂呢?

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-6-17 14:43 發表

wifi其實係OK, 至少同我之前部DELL差唔多
係今朝突然間神左一獲
而影相個到, 我想講D人請研究下個SETTING, 佢有微距mode的
又唔見我影唔到微距出黎
原相直出 ...
可能我每晚都熄機,WiFi又唔係成日用,試唔到出黎。
微距我第一日已經識用,啲人都ON DOG既。

引用:
原帖由 Aware 於 2011-6-17 15:25 發表

可能我每晚都熄機,WiFi又唔係成日用,試唔到出黎。
微距我第一日已經識用,啲人都ON DOG既。
話咁快, 又有新UPDATE
部機咁貴, 希望Samsung 識做d 啦
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... page%3D1&page=1

引用:
原帖由 sunyung 於 17-6-2011 03:13 PM 發表

其實講到影相呢part, 我真係想問呢D人, 係用開iphone, 定未用過android
而用過android既, 應該知道係有setting set
我見人試, 影完遠景又即刻影近, 咁點會對到焦呀 ...
你咁講咪即係艾瘋會易用 D 囉。

咁我又未用過艾瘋,
唔知佢既最近對焦距離會唔會同有微距設定既手機差唔多呢?

引用:
原帖由 lorym 於 2011-6-17 15:31 發表

你咁講咪即係艾瘋會易用 D 囉。

咁我又未用過艾瘋,
唔知佢既最近對焦距離會唔會同有微距設定既手機差唔多呢?
但有人反而覺得太簡單, 無setting係缺點
艾瘋我都有用過
多既唔講, 只可以話各有各既好
唔會偏死一個系統
話唔定ip5一出, 太吸引又換左佢架

引用:
原帖由 sunyung 於 17-6-2011 03:29 PM 發表

話咁快, 又有新UPDATE
部機咁貴, 希望Samsung 識做d 啦
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... page%3D1&page=1
其實係點升級架?

又4又7咁.........即係有冇得升?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-6-17 13:33 發表

Ya...Worse than iPhone

Galaxy S: GPS
Galaxy S2: WiFi
GPS問題,有d話加張kitchen foil可解決。
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-6-17 15:13 發表

我見人試, 影完遠景又即刻影近, 咁點會對到焦呀 ...
幾好
等朋友個 staff plan 先出SG2
Viva la vida

引用:
原帖由 lorym 於 2011-6-17 15:41 發表

其實係點升級架?

又4又7咁.........即係有冇得升?
係公司, 我都未試, DL samsung kies 中

connect 唔到
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2011-6-17 15:44 發表

幾好
等朋友個 staff plan 先出SG2
新機款?
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!