[智能電話] 三叔銀河系2 今次真係天下無敵呀

引用:
原帖由 賓尼._. 於 2011-5-15 23:44 發表

上次同佢傾計全部都係好嘅cm ...
之前問佢幾錢佢好似講$6000 , 鋪頭包一年保用...

岩岩MSN再問佢...佢一個字...:爽!
早買貴幾舊

引用:
原帖由 Aware 於 16-5-2011 12:15 AM 發表

代理冇貨就死囉
妖!
擺成個月先出街。

引用:
原帖由 Aware 於 16-5-2011 12:16 AM 發表

早買貴幾舊
哩 D 人點會志在哩幾舊丫。

引用:
原帖由 ivan15 於 2011-5-15 00:08 發表
恕我直言, 機械人機的流暢度一路都追唔上蘋果~
出咗咁耐, 終於有部機拍得住艾瘋~
唔知係可喜定可賀...

再講, 粒u 咁快,
粒電捱到幾耐ga...
難道要長期插尿袋...? ...
係呢度講 機械人 既壞話, 想死

引用:
原帖由 lorym 於 2011-5-16 07:25 發表

妖!
擺成個月先出街。
Go to fxxx Samsung

引用:
原帖由 irvingtin 於 16-5-2011 09:00 AM 發表

係呢度講 機械人 既壞話, 想死
我冇所謂架,
我係唔會愚忠既。

引用:
原帖由 Aware 於 16-5-2011 09:43 AM 發表

Go to fxxx Samsung
f 完佢之後我自已都冇快感既咁 f 黎做乜?

香港行貨6月15日發售。
啱啱一個月後。

引用:
原帖由 Aware 於 16-5-2011 11:21 AM 發表
香港行貨6月15日發售。
啱啱一個月後。

知唔知我爛3未完約想轉台出S2得唔得架?有冇人熟呢D野?

Update:香港既i9100未必有NFC,理由係製造商NXP出唔切貨,英國而家賣緊係冇NFC,要六月之後先會有NFC Version.

one day octopus is alive, nfc in hk is useless...

引用:
原帖由 Aware 於 2011-5-16 13:39 發表
Update:香港既i9100未必有NFC,理由係製造商NXP出唔切貨,英國而家賣緊係冇NFC,要六月之後先會有NFC Version.
請問 nfc 即係乜野呀?
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-5-16 06:24 PM 發表

請問 nfc 即係乜野呀?
係咪即係咁

http://www.youtube.com/watch?v=1UuVNgqlDhE
http://www.youtube.com/watch?v=Xh1nWuCZnWI

nfc 要不要好似 octopus 咁要比按金在間公司?