[智能電話] 三叔銀河系2 今次真係天下無敵呀

知唔知uk幾錢..有冇得global warranty

引用:
原帖由 dx 於 2011-5-29 22:16 發表
知唔知uk幾錢..有冇得global warranty
cheapest I can find is about 450GBP PAYG

引用:
原帖由 crocodile... 於 2011-5-30 00:52 發表

cheapest I can find is about 450GBP PAYG
有冇得退TAX

已同代理訂,應該可以準時攞貨。
代理話個價有機會下試$5280,睇Samsung駛唔駛打殘MT
最貴都只會係$5680。

引用:
原帖由 Aware 於 30-5-2011 01:42 PM 發表
已同代理訂,應該可以準時攞貨。
代理話個價有機會下試$5280,睇Samsung駛唔駛打殘M[img]http://forum11.hkgolden.com/faces/clown.gifThttp://forum11.hkgolden.com/faces/clown.gif[/img]。
最貴都只會係$5680。 ...

引用:
原帖由 lorym 於 2011-5-30 13:54 發表

流極口水都要等到14號
不過我唔洗去同人搶,施施然走去代理攞就得

引用:
原帖由 Aware 於 30-5-2011 02:12 PM 發表

流極口水都要等到14號
不過我唔洗去同人搶,施施然走去代理擺就得
代理係咪即係三叔?

引用:
原帖由 lorym 於 2011-5-30 14:28 發表

代理係咪即係三叔?
唔止三星自己,仲有其他。

引用:
原帖由 Aware 於 30-5-2011 02:32 PM 發表

唔止三星自己,仲有其他。
咁...........你幫襯邊間?

係唔係 special price

引用:
原帖由 lctang 於 2011-5-30 19:54 發表
邊有,準時收到唔洗同人爭行貨之嘛
仲有就係消息比你地靈通少少咁囉

引用:
原帖由 lctang 於 30-5-2011 07:54 PM 發表
哩部都唔岩你。

有冇消息galaxy s有冇降價壓力到咩水位

諗緊好唔好等第二水先入手

引用:
原帖由 dx 於 2011-5-30 22:44 發表
諗緊好唔好等第二水先入手
第一水冇訂就一定冇貨咁制,會唔會比人炒到飛起都係未知數。