[智能電話] 3仔台, 月費148, 0機價- ARC / Neo / Play

3仔台, 月費148, 0機價- ARC / Neo / Play

0機價緊係要arc啦仲要neo咩:o)

ARC 都零機價..!
都要預繳多少..?

問過啦, $148要機價架.

15 month contract max :shock:

我想出Arc

須選用指定之「無限Smart」月費計劃及預繳,並簽訂指定合約期之合約。亦須於合約期內選用每月不少於$15之指定增值服務組合。另須繳付每月$12地鐵、隧道及流動電話牌照費。

引用:
原帖由 tat0801 於 2011-4-14 00:13 發表
須選用指定之「無限Smart」月費計劃及預繳,並簽訂指定合約期之合約。亦須於合約期內選用每月不少於$15之指定增值服務組合。另須繳付每月$12地鐵、隧道及流動電話牌照費。 ...
我簽左
唔洗$15

引用:
原帖由 PaTT 於 2011-4-18 21:44 發表

我簽左
唔洗$15
個Plan係點??

引用:
原帖由 fo2live 於 2011-4-18 22:39 發表

個Plan係點??
$148+$12
200mb data
頭六個月unlimited data
28個月約
預繳$2780 (credit card)

引用:
原帖由 PaTT 於 2011-4-18 22:57 發表

$148+$12
200mb data
28個月約
$4480 & get free phone , 3 is SO.... cheap...

引用:
原帖由 PaTT 於 2011-4-18 22:57 發表

$148+$12
200mb data
28個月約
即係0機價?

引用:
原帖由 fo2live 於 2011-4-19 11:18 發表

即係0機價?
計埋28個月月費...
不過出面最平淨機都咁上下價, 除非你想用爛衫

引用:
原帖由 lctang 於 2011-4-19 11:45 發表

計埋28個月月費...
不過出面最平淨機都咁上下價, 除非你想用爛衫
同出面「最平淨機價」一樣價,但有多一個200MB Plan用,又冇乜所謂喎。
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 bebird 於 2011-4-19 11:14 發表

$4480 & get free phone , 3 is SO.... cheap...
now i am paying $61 a month