[硬件] 已售!

我想要隻Tranq

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2011-3-19 20:12 發表
我想要隻Tranq
SO DO I

你要先Lor 反正我短期內都Trade唔到
順手可以等埋新Hs

chance missed

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2011-3-19 20:32 發表
你要先Lor 反正我短期內都Trade唔到
順手可以等埋新Hs
NEXT GOAL = LAPTOP

我等新果隻Geild 7hp hs

Delta ServerPower 460W
我要!!

pm左聯絡

星期一開始處理有關 物品
Weekend off 呀
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

慢左步 ...
呢排成日慢左步, 琴日見到隻 SSD 想買, 都慢左一分鐘

引用:
原帖由 LKNim 於 2011/3/19 18:55 發表

機箱咩樣的?
我諗你拆散件好過啦
個殼係
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1412231
但係個面花左了
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

LKNIM 你部機仔已鏟晒野 , 淨係安左 Windows 7 x86 RTM (我唔會 activate 的 , 你要開心自己弄)

試機中 , 頂, nForce 真係快過死人 SB7xx / 8xx
AMD 南橋真係太垃圾了

240e  原來係 2.8GHz

天然系長髮眼鏡娘 最高

不日內會多部 AMD 後備機會賣
暫時規格

#1 mATX Case 仔

AMD Athlon II X3 445 (開核不能!)  
ASRock A785GM-LE (新!)
A-DATA 1GB x2 (2GB) Gaming DDR2-800
500GB Seagate 7200.11 OR  WDC 640GB Cavier Blue
跟case 有 1.44mb Floppy 機
w/SPI 270W SFX 牛 (建議你換左佢算啦, 雖然正常運作 但係 2004 年係火星黑店用到依家我當送的 )

送 圓剛高清手指 DMB-??? 一隻 (DMB-TH / DVB-T Combo 個隻? )

#2 美幸號 Media PC R1 ( 第一代 AMD ITX "Barebone" )

AMD Athlpon II X2 260  (此 CPU 曾於 PCM 登場的 , 4.2GHz Capable )
Zotac GeForce 8200 ITX ( AM2+ 絕版 nForce GeForce 8200 ITX )
4GB (2GB x2) DDR2-800 Team Elite RAM  
MINIX LX-01  w/ "200W" Case (請不要當 200W 用 )
500GB Seagate 7200.11  (死亡 Firmware 版!!!! 不過建達保的, 隻野我無update 但係閒置的)  / WD 640GB Cavier SE
No ODD ( 請自行購買 Slim 版 DVD Writer / Blu-ray ROM ! 原有的 我配去 美幸號 Media PC R2 用了! )
Mygica 8GL5 PCI-e x1 HDTV (ProHDTV Extreme 2 OEM) ,  可代 set 用 "MagicViewer"

要錢唔要 AMD 要備錢
敬請留意

天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 kof2003 於 2011/3/20 10:09 發表
慢左步 ...
呢排成日慢左步, 琴日見到隻 SSD 想買, 都慢左一分鐘
重有兩部會賣呀

賣老婆
天然系長髮眼鏡娘 最高

dom 姐仲乜咁淒涼呀?
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 pk1667 於 2011/3/22 14:34 發表
dom 姐仲乜咁淒涼呀?
http://discuz.servehttp.com/view ... ge%3D1&page=131
呢單野 , 唔多唔少都唔係細數
賣老婆都無法
天然系長髮眼鏡娘 最高